Το Diablo Immortal συνεχίζει ασταμάτητο με νέο τεράστιο ορόσημο παικτών

Και η Blizzard το γιορτάζει με δώρα για όλους
25 Ιουλίου 2022 14:56
Το Diablo Immortal συνεχίζει ασταμάτητο με νέο τεράστιο ορόσημο παικτών

Παρά τα όποια παράπονα, το Diablo Immortal συνεχίζει να σαρώνει και μόλις κατάφερε να φτάσει ένα τεράστιο ορόσημο παικτών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς του τίτλου, η Blizzard ανακοίνωσε πως η εμπειρία της έχει προσελκύσει πάνω από 20 εκατομμύρια «demon slayers». Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τα Android και iPhone smartphones, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Battle.net.

Για να ανταμείψει την κοινότητα, η Blizzard καλεί όλους τους μέχρι τώρα παίκτες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, για να λάβουν χρυσό, ένα Legendary Crest και άλλα ψηφιακά αντικείμενα. Βέβαια, πολλά μέλη της κοινότητας έμειναν απογοητευμένα από τα δωρεάν rewards που προσφέρει η ομάδα, κάνοντας σαρκαστικά σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της Blizzard, όπως είναι αυτή που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal έγινε ήδη από τον πρώτο του μήνα η πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμά του, αφού στιγμιαία κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του Metacritic, για να γίνει το χαμηλότερα βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παρά πολλά παράπονα για τα microtransactions και τους τρόπους με τους οποίους η εμπειρία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα για όσα έχουν ακουστεί πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε έναν streamer να ξοδεύει πάνω από 10,000 χωρίς να πετυχαίνει ούτε ένα rare gem πατώντας εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν περιεχομένου τίτλου θα βρείτε πατώντας εδώ.