Ανέβηκε στα $20,000 η αμοιβή για όποιον τερματίσει αυτό το πανδύσκολο παιχνίδι

Περίπου ένας μήνας χωρίς καμία επιτυχημένη προσπάθεια
20 Ιουλίου 2022 18:01
Ανέβηκε στα $20,000 η αμοιβή για όποιον τερματίσει αυτό το πανδύσκολο παιχνίδι

Τον Ιούνιο σας είχαμε ενημερώσει πως ο πασίγνωστος YouTuber penguinz0 αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 5 χιλιάδων δολαρίων για όποιον καταφέρει να τερματίσει ένα πραγματικά πανδύσκολο παιχνίδι.

Ποιο είναι αυτό; Όχι δεν πρόκειται για το Elden Ring ή κάποιο Darks Souls, αλλά για το Halo 2 στην Legendary δυσκολία με όλα τα Skulls ενεργοποιημένα (εκτός του Envy). Πλέον σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει και κανείς δεν διεκδίκησε την αμοιβή. Έτσι, ο YouTuber αποφάσισε να κάνει πιο ελκυστική την πρόταση του, προσφέροντας τώρα $20,000 για τον απίστευτα ικανό gamer που θα τα καταφέρει.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, τα skulls είναι gameplay modifiers στα Halo που κάνουν για παράδειγμα την AI πιο παρατηρητική, με περισσότερο health και περισσότερες χειροβομβίδες, μειώνουν τα διαθέσιμα πυρομαχικά για τους παίκτες ή αλλάζουν τις ιδιότητες των ασπίδων του Master Chief, κ.α.

Πρόκειται για μια πρόκληση που από το 2004 μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει χωρίς να χάσει ούτε μια φορά ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν βίντεο αποδείξεις πως κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. 

Το νέο βίντεο του penguinz0 με μερικές συμβουλές για τους ενδιαφερόμενους:

Αν πιστεύετε, λοιπόν, πως μπορείτε να τερματίσετε το Halo 2 ή την Anniversary έκδοσή του χωρίς να χάσετε ούτε μια φορά από την αρχή μέχρι τον τερματισμό, χωρίς save/load, στη Legendary δυσκολία και με όλα τα Skulls ενεργοποιημένα (εκτός του Envy), δεν έχετε παρά να καταγράψετε το σπάνιο gaming επίτευγμα σε livestream και να καταθέσετε την προσπάθειά σας πατώντας εδώ. Τα Jackal Snipers, τα οποία σκοτώνουν με one-hit, περιμένουν τους θαρραλέους στην Outskirts πίστα, αλλά οι περισσότεροι χάνουν από τα πρώτα κιόλας δωμάτια...

Μάλιστα, ο ίδιος ο YouTuber τόνισε:

Θεωρείται το πιο δύσκολο solo επίτευγμα σε όλη την ιστορία των FPS παιχνιδιών. Το προσπάθησα και εγώ ο ίδιος και δε μπορούσα να περάσω τα δύο πρώτα δωμάτια της πρώτης αποστολής του Halo 2 σε LASO!

Καλή τύχη λοιπόν! Θα την χρειαστείτε.