Όλοι οι gamers ξέρουν τη φωνή αυτού του άνδρα, αλλά ελάχιστοι ποιος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που έγινε viral
10 Φεβρουαρίου 2024 18:37
Όλοι οι gamers ξέρουν τη φωνή αυτού του άνδρα, αλλά ελάχιστοι ποιος είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα viral έγινε τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στα social media από τον voice actor Richard Wells, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 10.6 εκατομμύρια προβολές στο X και πάνω από 9.3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, όπου και αναρτήθηκε αρχικά.

Πρόκειται για ένα όνομα που ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί gamers πιθανότατα δε γνωρίζουν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα σχεδόν όλοι έχουν ακούσει τη φωνή του. Προφανώς, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έγινε τόσο viral το βίντεο. Επομένως, πριν χαλάσουμε την έκπληξη, σας αφήνουμε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Ναι, μόλις γνωρίσατε τον εκφωνητή του ‘PEGI 18’!

Ο Richard Wells είναι voice actor εδώ και 40 χρόνια, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, διαφήμισες και ταινίες. Ωστόσο, από τα περισσότερα από 10 χιλιάδες projects στα οποία έχει συμμετάσχει, όλοι γνωρίζουν τον Wells για το ‘PEGI 18’.

Πρόκειται για την επίσημανση που ακούγεται σε αμέτρητα παιχνίδια και trailers που προορίζονται μόνο για ενήλικες σύμφωνα με την PEGI, την ευρωπαική αρχή που είναι υπεύθυνη για την ηληκιακή ταξινόμηση των τίτλων της βιομηχανίας.

Αναμενόμενα, τόσο στο X όσο και στο TikTok, οι χρήστες κατέκλισαν τα σχόλια με gifs και έξυπνες απαντήσεις, εκφράζοντας με δημιουργικούς τρόπους την έκπληξή τους που επιτέλους βλέπουν τον άνδρα πίσω από τη φωνή.