Μπήκε αμοιβή $5 χιλιάδες για όποιον καταφέρει να τερματίσει αυτό το παιχνίδι χωρίς να χάσει

Υπερβολικά δύσκολο ή ακατόρθωτο;
27 Ιουνίου 2022 23:10
Μπήκε αμοιβή $5 χιλιάδες για όποιον καταφέρει να τερματίσει αυτό το παιχνίδι χωρίς να χάσει

Υπάρχουν μερικά πραγματικά πανδύσκολα παιχνίδια εκεί έξω. Οι εμπειρίες της FromSoftware μάλλον είναι η πρώτη σκέψη των περισσότερων, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει κατά καιρούς, η Souls κοινότητα έχει καταφέρει τρομερά επιτεύγματα, παίζοντας για παράδειγμα το Elden Ring με αντικείμενα όπως μουσικά όργανα ή μέχρι και με παιδικά controllers της Fisher-Price.

Ωστόσο, υπάρχουν και προκλήσεις που ξεπερνούν ακόμη και το Elden Ring ή τα Darks Souls, πλησιάζοντας τα όρια του ακατόρθωτου. Μια από αυτές είναι το Halo 2 στην Legendary δυσκολία με όλα τα Skulls ενεργοποιημένα (εκτός του Envy). Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, τα skulls είναι gameplay modifiers που κάνουν για παράδειγμα την AI πιο παρατηρητική, με περισσότερο health και περισσότερες χειροβομβίδες, μειώνουν τα διαθέσιμα πυρομαχικά για τους παίκτες ή αλλάζουν τις ιδιότητες των ασπίδων του Master Chief, κ.α.

Πρόκειται για μια πρόκληση που από το 2004 μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει χωρίς να χάσει ούτε μια φορά ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν βίντεο αποδείξεις πως κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. Έτσι, ο γνωστός YouTuber penguinz0 αποφάσισε να προσφέρει μια αμοιβή 5 χιλιάδων δολαρίων για όποιον τα καταφέρει.

Αν πιστεύετε, λοιπόν, πως μπορείτε να τερματίσετε το Halo 2 ή την Anniversary έκδοσή του χωρίς να χάσετε ούτε μια φορά από την αρχή μέχρι τον τερματισμό, χωρίς save/load, στη Legendary δυσκολία και με όλα τα Skulls ενεργοποιημένα (εκτός του Envy), δεν έχετε παρά να καταγράψετε το σπάνιο gaming επίτευγμα και να καταθέσετε την προσπάθειά σας πατώντας εδώ. Τα Jackal snipers, τα οποία σκοτώνουν με one-hit, περιμένουν τους θαρραλέους στην Outskirts πίστα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: