Παίκτης “modάρε” το παιδικό controller της Fisher-Price και παίζει Elden Ring (ΒΙΝΤΕΟ)

 Και φυσικά δεν αφαίρεσε τους χαριτωμένους ήχους
02 Μαΐου 2022 11:07
Παίκτης “modάρε” το παιδικό controller της Fisher-Price και παίζει Elden Ring (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο φημίζεται το Elden Ring και η σειρά Souls γενικότερα, αυτό είναι σίγουρα η τρομερά υψηλή δυσκολία. Βέβαια, ένας παίκτης κατάφερε να την αψηφήσει, κάνοντας την αγχωτική εμπειρία της FromSoftware βόλτα στο πάρκο. Πως; Μετέτρεψε το χαριτωμένο παιδικό παιχνίδι της Fisher-Price που μοιάζει με gaming controller αλλά κανονικά βγάζει μόνο ήχους, σε πλήρως λειτουργικό Xbox controller!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για τον modder  και Twitch streamer Dylan “Rudeism” Beck, ο οποίος αποφάσισε να παίξει το Elden Ring με το χαριτωμένο χειριστήριο της Fisher-Price, το οποίο μπορεί μεν να κάνει τον χειρισμό πιο επώδυνο, αλλά τουλάχιστον κάθε hit συνοδεύεται από μια γλυκιά μελωδία. Βέβαια, στο project υπήρχε ένα μικρό εμπόδιο. Το γεγονός πως το παιχνίδι της Fisher-Price έχει μόνο έναν αναλογικό μοχλό ανάγκασε τον Dylan να βρει μια εναλλακτική λύση και έτσι για να επιλέξει αν θέλει να ελέγχει την κάμερα ή την κίνηση του χαρακτήρα χρησιμοποιεί το διακόπτη στην κάτω πλευρά της δεξιάς λαβής.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το δημιούργημα του modder εν δράσει μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και άλλα σχετικά tweets από το εγχείρημά του.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dylan παίζει παιχνίδια με πρωτότυπους τρόπους, αφού στο παρελθόν είχε τερματίσει το Dark Souls 3 με χειριστήριο που δεχόταν  “Morse code”, ενώ είχε φτιάξει και ένα lightsaber με motion controls για να απολαύσει το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Tags: