Παίκτρια έβγαλε δύσκολο boss στο Elden Ring με άρπα ως controller! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα εντυπωσιακό επίτευγμα
15 Ιουνίου 2022 16:53
Παίκτρια έβγαλε δύσκολο boss στο Elden Ring με άρπα ως controller! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι και αν έχουν περάσει αρκετοί πλέον μήνες από την κυκλοφορία του, η κοινότητα του Elden Ring συνεχίζει να ξεψαχνίζει κάθε σπιθαμή του τίτλου της FromSoftware και να καταφέρνει εντυπωσιακά επιτεύγματα. Έτσι, λοιπόν, τώρα, η Anna Ellsworth κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, αφού νίκησε ένα από τα δύσκολα bosses του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας ως χειριστήριο την άρπα της!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Ellsworth είναι μουσικός και gamer και έτσι αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο της χόμπι στο Elden Ring. Για να μετατρέψει την άρπα της σε controller χρησιμοποίησε ως μεσάζοντα τον υπολογιστή της και δύο προγράμματα. Το πρώτο από αυτά ανιχνεύει τόνους και τους μετατρέπει σε MIDI και το άλλο παίρνει αυτούς τούς ήχους και τους συνδέει με πατήματα πλήκτρων στο ποντίκι ή το πληκτρολόγιο.

Με αυτό τον τρόπο η Ellsworth ήταν σα να σύνδεσε το μουσικό όργανο στον υπολογιστή της και έτσι παίζοντας συγκεκριμένες χορδές μπορούσε να κινείται επ' αόριστον προς τα εμπρός, προς τα αριστερά ή προς τα πίσω, έως ότου εισαχθεί μια άλλη κατεύθυνση ή η κίνηση ακυρωθεί εντελώς. Βέβαια, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα, αφού όπως εξηγεί η ίδια το setup έχει πολλούς περιορισμούς. Για παράδειγμα δεν είναι εφικτό το sprinting ή η κίνηση σε διαφορετικές κατευθύνσεις που είναι διαφορετικές χορδές. Επομένως, η στρατηγική της ήταν να κινείται κυρίως μπροστά και μετά να κάνει dodge και απλές επιθέσεις.

Το boss που κατάφερε να αντιμετωπίσει ήταν ο Fell Omen, ένα από τα πρώτα δύσκολα bosses του τίτλου που κόλλησε αμέτρητους παίκτες. Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο, ενώ παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα cover του μουσικού θέματος του Elden Ring από την μουσικό.

 

Tags: