Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Stars και σας ενδιαφέρει!

Παίξτε παιχνίδια και κερδίστε πόντους!
14 Ιουλίου 2022 17:11
Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Stars και σας ενδιαφέρει!

Η Sony μόλις ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα για τους αφοσιωμένους gamers που το ονομάζει PlayStation Stars. Το πρόγραμμα αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και θα μπορείτε να συμμετάσχετε εντελώς δωρεάν, να κερδίσετε πόντους και να τους εξαργυρώνετε στο PlayStation Store.

H Grace Chen που είναι η Vice President, Network Advertising, Loyalty & Licensed Merchandise του PlayStation, δήλωσε τα εξής:

Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω το PlayStation Stars, ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα αφοσίωσης που τιμά εσάς, τον παίκτη, που βρίσκεστε σε αυτό το διαρκώς αυξανόμενο gaming ταξίδι μαζί μας. Το PlayStation Stars θα είναι δωρεάν για όλους και θα μπορείτε να συμμετάσχετε μέσα στη χρονιά. Μόλις γίνετε μέλος, θα κερδίσετε διάφορες ανταμοιβές από καμπάνιες και άλλες δραστηριότητες.

Η καμπάνια “Monthly Check-in” απαιτεί απλώς να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβετε μία ανταμοιβή, ενώ άλλες καμπάνιες απαιτούν να κερδίζετε σε τουρνουά, συγκεκριμένα τρόπαια ή ακόμη και να αποκτήσετε πρώτοι platinum trophy από έναν τίτλο, ανάλογα την περιοχή σας.

Όλα τα μέλη του PlayStation Stars, θα έχουν ευκαιρίες να κερδίζουν πόντους επιβράβευσης. Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν στο ψηφιακό πορτοφόλι σας του PSN ή σε επιλεγμένα προϊόντα του PlayStation Store. Ως επιπλέον όφελος, τα μέλη του PlayStation Plus που θα κάνουν εγγραφή στο PlayStation Stars, θα κερδίζουν αυτόματα πόντους για αγορές για το PlayStation Store.

Επίσης, ως μέρος του PlayStation Stars, αποκαλύπτουμε έναν νέο τύπο ανταμοιβής που ονομάζεται “digital collectibles.” Τα Collectibles αυτά είναι διαφορετικά τόσο, όσο τα προϊόντα μας και τα franchise μας. Είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις διάφορων πραγμάτων που απολαμβάνουν οι fans του PlayStation, όπως φιγούρες από εμβληματικούς χαρακτήρες και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, καθώς και αγαπημένες συσκευές που αξιοποιούν την ιστορία της καινοτομίας της Sony.

Θα υπάρχει πάντα κάτι νέο για να κερδίσετε, ένα εξαιρετικά σπάνιο συλλεκτικό-ψηφιακό αντικείμενο ή κάτι άλλο για να συλλέξετε απλώς για τη διασκέδασή σας.

H Grace Chen του PlayStation, μίλησε στο The Washington Post και εξήγησε ότι τα "digital collectibles" δεν είναι NFTs, παρόλο που μπορεί να σας ήρθε αυτό στο μυαλό μόλις διαβάσατε αυτή την είδηση.

Όχι, δεν είναι NFTs. Καθόλου. Δεν μπορείτε να τα ανταλλάξετε τα "digital collectibles", αλλά ούτε και να τα πουλήσετε. Δεν αξιοποιεί καμία τεχνολογία blockchain και σίγουρα όχι NFT.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PlayStation Stars, μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.