Αφαιρείται από το PlayStation Plus ένα μεγάλο αποκλειστικό της Sony!

Χωρίς να υπάρχει ακόμη εξήγηση
02 Μαΐου 2024 12:43
Αφαιρείται από το PlayStation Plus ένα μεγάλο αποκλειστικό της Sony!

Σε μια πραγματικά αναπάντεχη κίνηση, το PlayStation έκανε γνωστό ότι σύντομα θα αφαιρεθεί από τον κατάλογο του PlayStation Plus ένα από τα δημοφιλέστερα αποκλειστικά του παιχνίδια, το Horizon Zero Dawn.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από τον κατάλογο των Extra και Premium βαθμίδων της υπηρεσίας θα αφαιρεθεί στις 21 Μαΐου το Horizon Zero Dawn: Complete Edition. Πρόκειται για την ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 που περιλαμβάνει το βασικό campaign και το πακέτο επέκτασης Frozen Wilds. Μάλιστα, έχει λάβει και update για καλύτερη απόδοση στο PS5.

Η ξαφνική αποχώρηση έγινε γνωστή μέσα από το dashboard του PS5 που περιλαμβάνει πλέον μια σχετική προειδοποίηση, όπως ανακάλυψε πρώτος ο χρήστης του Reddit ‘Melodic_Cake_3344’. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μήνυμα, το οποίο επιβεβαιώσαμε και εμείς ότι εμφανίζεται και για τους Έλληνες συνδρομητές.

Ακόμη η Sony δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση, αλλά η κίνηση σίγουρα ξάφνιασε πολλούς, μιας και πρόκειται για first-party παιχνίδι που δεν υπάρχει θεωρητικά λόγος για να φύγει από την υπηρεσία.

Μάλιστα, οι φήμες οργιάζουν πως το PlayStation θα ανακοινώσει σύντομα το φημολογούμενο remaster/remake του Horizon Zero Dawn για το PS5, ίσως στο καλοκαιρινό του σόου, και για το λόγο αυτό ενδέχεται να αποφάσισε να αφαιρέσει την αρχική έκδοση από το PS Plus.