Assassin’s Creed Rift: Η τοποθεσία μόλις αποκαλύφθηκε από έμπιστο ρεπόρτερ!

Η σειρά επιστρέφει στη Μέση Ανατολή
14 Ιουλίου 2022 13:50
Assassin’s Creed Rift: Η τοποθεσία μόλις αποκαλύφθηκε από έμπιστο ρεπόρτερ!

Τις τελευταίες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου μια νέα φήμη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed, η οποία έλεγε πως το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην εποχή των Αζτέκων. Ωστόσο, ο εξαιρετικά έμπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, ήρθε αμέσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τονίζοντας πως η φήμη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αντιθέτως, επιβεβαίωσε ξανά πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι το Assassin’s Creed Rift, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά πως θα λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη. Αυτό σημαίνει πως το franchise θα επιστρέψει στις ρίζες του και στη Μέση Ανατολή, οπού και λαμβάνει χώρα το πρώτο Assassin’s Creed και το Assassin’s Creed Origins.

O Schreier μάλιστα δε στάθηκε μόνο εκεί, αφού μέσα από την δημοσίευσή του στο Reddit τόνισε πως μετά το Rift θα ακολουθήσει το περίφημο Assassin’s Creed Infinity, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του ρεπόρτερ, το Infinity θα ενσωματώνει πολλές διαφορετικές εμπειρίες και τοποθεσίες, αλλά καμία από τις δύο κεντρικές δε θα είναι στην εποχή των Αζτέκων.

Να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα του Schreier για το Bloomberg, για καλύψει τα κενά στο πρόγραμμα των κυκλοφοριών της, η Ubisoft αποφάσισε να μετατρέψει ένα expansion του Assassins Creed Valhalla σε πλήρες stand-alone παιχνίδι. Το εν λόγω project είναι το Rift και η απόφαση να μετατραπεί από expansion σε κανονικό παιχνίδι πάρθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Το ρεπορτάζ του μέσου αποκαλύπτει και μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim, ένας assassin που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Valhalla και ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Συνολικά το παιχνίδι θα είναι μικρότερης κλίμακας από τα κολοσσιαία open world που βλέπουμε τελευταία από τη σειρά και αντιθέτως θα εστιάζει περισσότερο στο stealth.

Η κυκλοφορία του νέου αυτού Assassin’s Creed σημειώνεται πως είναι προγραμματισμένη για φέτος ή ίσως και για το 2023.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και σχετικά με το Assassin's Creed Infinity, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τέλος, να αναφερθεί πως η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins  Creed θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο, όπως σας ενημερώσαμε