Red Dead Online: Οι παίκτες οργανώνουν in-game κηδεία έπειτα για την «εγκατάλειψή» του

Ενώ δεν έλειψαν και τα memes
11 Ιουλίου 2022 15:39
Red Dead Online: Οι παίκτες οργανώνουν in-game κηδεία έπειτα για την «εγκατάλειψή» του

Πριν μερικές ημέρες, η κοινότητα του Red Dead Online είχε ξεκινήσει τη διοργάνωση μιας...in-game κηδείας, αφού στις 13 Ιουλίου το multiplayer κομμάτι του τίτλου της Rockstar Games θα κλείσει ένα χρόνο χωρίς ουσιαστικά updates. Τελικά, η εταιρία πρόλαβε τους παίκτες, ανακοινώνοντας και επίσημα πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν άλλες μεγάλες ενημερώσεις, μιας και εστιάζει πλέον όλους τους πόρους της στο Gran Theft Auto 6, για το οποίο υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το #SaveRedDeadOnline και οι προσπάθειες της κοινότητας εδώ και μήνες δεν είχαν τελικά την αναμενόμενη κατάληξη, με πολλά μέλη να αντιδρούν με αρνητικά σχόλια, άλλους να δηλώνουν ικανοποιημένοι που έχουν τουλάχιστον έστω κάποια επίσημη τοποθέτηση, ενώ υπήρξαν φυσικά και αυτοί που το έριξαν στη δημιουργία memes.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η διοργάνωση της in-game κηδείας ήταν προφητική, με την δημοφιλή Twitter σελίδα Red Dead News που βρισκόταν από πίσω να τονίζει πως θα αποκαλύψει περισσότερα σύντομα για το πώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν, καλώντας συγχρόνως τους παίκτες να ντύσουν τους χαρακτήρες τους αναλόγως.

Παρακάτω θα βρείτε και μερικά από τα memes της κοινότητας του τίτλου από το Reddit, έπειτα από την ανακοίνωση της Rockstar πως θα σταματήσουν τα updates.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρακτικά η Rockstar από εδώ και πέρα θα βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα modes και τις εμπειρίες τους, χωρίς να προσφέρει κάποιο άλλο mode ή μεγάλο θεματικό update. Επίσης, θα συνεχίσει να βελτιώνει και να διορθώνει το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2 και να διατηρήσει υγιές το περιβάλλον, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.