Σταματάνε τα μεγάλα updates στο RDR Online εξαιτίας του... GTA 6!

Η απόφαση της Rockstar Games είναι οριστική καθώς στρέφει την προσοχή της στο επόμενο Grand Theft Auto
08 Ιουλίου 2022 14:35
Σταματάνε τα μεγάλα updates στο RDR Online εξαιτίας του... GTA 6!

Σε ανακοίνωσή της η Rockstar Games γνωστοποίησε ότι σταματάει τα μεγάλα updates για το Red Dead Online, εξαιτίας του Grand Theft Auto 6

Το λατρεμένο στούντιο, μέσα από το blog του, ανέφερε ότι στρέφει πλέον την προσοχή του στην ανάπτυξη του "επόμενου κεφαλαίου της σειράς Grand Theft Auto" και για αυτό θα πρέπει να εστιάσει λιγότερο στο Red Dead Online. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Rockstar Games: 

Τα τελευταία χρόνια, μετακινούμε με σταθερούς ρυθμούς τους πόρους μας προς την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Grand Theft Auto, καθώς αντιλαμβανόμαστε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των παικτών, ούτως ώστε το επόμενο παιχνίδι να είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι ως αποτέλεσμα αυτού, έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία αλλαγών στο πως θα υποστηρίζουμε το Red Dead Online. 

Πρακτικά η Rockstar από εδώ και πέρα θα βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα modes και τις εμπειρίες του, χωρίς να προσφέρει κάποιο άλλο mode ή μεγάλο θεματικό update. Επίσης, θα συνεχίσει να βελτιώνει και να διορθώνει το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2 και να διατηρήσει υγιές το περιβάλλον, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.