Η δεύτερη σεζόν του Diablo Immortal έφτασε και φέρνει ένα νέο Battle Pass για αγορά

Διαθέσιμο το πρώτο update περιεχομένου του τίτλου
08 Ιουλίου 2022 22:33
Η δεύτερη σεζόν του Diablo Immortal έφτασε και φέρνει ένα νέο Battle Pass για αγορά

Το πολυσυζητημένο Diablo Immortal της Blizzard υποδέχεται σήμερα την πρώτη του μεγάλη ενημέρωση, η οποία εμπλουτίζει την εμπειρία με αρκετό νέο περιεχόμενο, σηματοδοτώντας συγχρόνως την έναρξη της δεύτερη σεζόν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το εν λόγω content update έφερε πληθώρα αλλαγών για το γενικότερο balance, διορθώνοντας και πολλά bugs. Ειδικότερα, όμως, όσον αφορά το νέο περιεχόμενο, προσθέτει στο παιχνίδι το νέο Helliquary raid boss, Vitaath the Shivering Death, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για το μεγάλο Hungering Moon event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 18 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του Diablo Immortal θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου και έχει ένα ολοκαίνουργιο Battle Pass με 40 tiers για να ξεκλειδώσουν οι παίκτες. Αυτό έχει αρκετά δωρεάν αντικείμενα σε κάθε βαθμίδα, αλλά γι’ αυτούς που θέλουν ακόμη περισσότερα υπάρχουν και δύο επι πληρωμή εκδόσεις, το Empowered Battle Pass και το Collector’s Empowered Battle Pass.

Περισσότερα σχετικά με το Battle Pass μπορείτε να μάθετε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί και το οποίο συνόδευσε την κυκλοφορία της νέας σεζόν του τίτλου.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές, τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που έφερε το πρώτο content update του Diablo Immortal πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal κυκλοφορεί για iPhone, Android και PC εδώ και περίπου ένα μήνα και μέσα στον Ιούνιο κατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια αθροιστικές λήψεις. Κάπως έτσι, έγινε αμέσως η δεύτερη πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμά του, αφού στιγμιαία κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του Metacritic, για να γίνει το χαμηλότερα βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παρά πολλά παράπονα για τα microtransactions και τους τρόπους με τους οποίους η εμπειρία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα για όσα έχουν ακουστεί πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε έναν streamer να ξοδεύει πάνω από 10,000 χωρίς να πετυχαίνει ούτε ένα rare gem, πατώντας εδώ.