NBA 2K23: Έρχεται το Σεπτέμβριο με Michael Jordan στο εξώφυλλο (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το φετινό κεφάλαιο
05 Ιουλίου 2022 21:04
NBA 2K23: Έρχεται το Σεπτέμβριο με Michael Jordan στο εξώφυλλο (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το NBA 2K23 θα τιμήσει ίσως τον πιο αναγνωρίσιμο παίκτη που φορούσε τον αριθμό 23 στην φανέλα του, τον Michael Jordan των Σικάγο Μπουλς, o οποίος θα κοσμεί τα εξώφυλλα των φετινών ειδικών εκδόσεων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 2K Games μόλις αποκάλυψε το φετινό κεφάλαιο της μπασκετικής σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022. Στα ράφια των καταστημάτων θα καταφθάσει η απλή έκδοση με κάποιον αθλητή που θα μάθουμε αργότερα εντός της εβδομάδας, καθώς και οι Michael Jordan Edition και Championship Edition με τον Jordan. Έπειτα θα ακολουθήσει η έναρξη των προ-παραγγελιών στις 7 Ιουλίου.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Jordan θα βρεθεί σε εξώφυλλο παιχνιδιού της σειράς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και με τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16. Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης δε στάθηκε μόνο εκεί και συγχρόνως αποκάλυψε πως στο φετινό παιχνίδι θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βιώσουν ξανά 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του θρυλικού αθλητή. Οι δέκα από αυτές τις προκλήσεις προέρχονται από το NBA 2K11, έχοντας δημιουργηθεί εκ νέου, ενώ το mode θα είναι εμπλουτισμένο και με πέντε ολοκαίνουργιες στιγμές.

Δείτε τα εξώφυλλα των Michael Jordan Edition και Championship Edition:

Δείτε το πρώτο trailer του NBA 2K23: