Ένα περιζήτητο παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass!

Μέσα στις επόμενες ημέρες
08 Μαρτίου 2024 22:13
Ένα περιζήτητο παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η Microsoft για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass, αφού μόλις ανακοίνωσε ότι το νεότερο κεφάλαιο μιας εκ των εμπορικότερων σειρών της gaming βιομηχανίας θα έρθει στην υπηρεσία της.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές στις Xbox κονσόλες θα μπορούν πολύ σύντομα να κατεβάσουν και να απολαύσουν το νεότερο μπασκετικό τίτλο της 2K Games, το ΝΒΑ 2Κ24, που θα εμπλουτίσει την υπηρεσία στις 11 Μαρτίου. Τόσο η Xbox One όσο και η Xbox Series X|S έκδοση θα προστεθούν στο Xbox Game Pass, ενώ η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα προστεθεί παράλληλα στο PC Game Pass.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και αρκετά χρόνια τα κεφαλαία της NBA 2K σειράς συγκαταλέγονται στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft. Έτσι, το NBA 2K24 ήταν μια περιζήτητη προσθήκη που περίμεναν πολλοί.

Όσον αφορά το NBA 2K24 αυτό καθ’ αυτό, αν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, πατώντας εδώ. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει:

Δυστυχώς, η σειρά NBA 2K είναι εδώ και καιρό σε ένα μονοπάτι που όσο σπουδαία πράγματα και να καταφέρνει εντός των εικονικών παρκέ της, μας είναι δύσκολο να το γιορτάσουμε. Κάθε χρόνο η κατάσταση με τις μικροσυναλλαγές και την εμπορική της ταυτότητα είτε παραμένει ίδια, είτε χειροτερεύει. Και κάθε χρόνο λέμε πόσο κρίμα είναι που αυτές οι τακτικές επισκιάζουν ένα πραγματικά αξιόλογο παιχνίδι μπάσκετ. Το ίδιο, δυστυχώς, θα πούμε και φέτος. Το NBA 2K24 είναι καλύτερο από ποτέ σε επίπεδο gameplay, βρίθει επιλογών, μπορεί να προσφέρει πραγματικά ατελείωτες ώρες διασκέδασης, ενώ είναι κι ένας καλοφτιαγμένος φόρος τιμής στον σπουδαίο Kobe Bryant. Και όλα αυτά τα καθόλου αμελητέα επιτεύγματα, έχει καταφέρει, να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Κρίμα.