Μπορείτε να δοκιμάσετε σχεδόν «δωρεάν» το NBA 2K24 στα PS4 και PS5

Νέα προσφορά για τους συνδρομητές του PlayStation Plus
26 Σεπτεμβρίου 2023 21:21
Μπορείτε να δοκιμάσετε σχεδόν «δωρεάν» το NBA 2K24 στα PS4 και PS5

Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή στην ανώτερη βαθμίδα του PlayStation Plus, μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση το NBA 2K24 που μόλις κυκλοφόρησε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 2K Games και το PlayStation συνεργάστηκαν, εντάσσοντας τον μπασκετικό τίτλο στα Game Trials του PlayStation Plus Premium. Έτσι, όλοι οι κάτοχοι PS4 και PS5 με ενεργή Premium συνδρομή, μπορούν να κατεβάσουν ολόκληρο το παιχνίδι και να παίξουν έως και 3 ολόκληρες ώρες. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο περιεχόμενο, με όλα τα modes να είναι διαθέσιμα στο trial, όπως για παράδειγμα τα ‘Mamba Moments’ που εστιάζουν στις καλύτερες στιγμές της θρυλικής καριέρας του Kobe.

Να σημειωθεί επίσης πως όλη η πρόοδός σας θα διατηρηθεί, αν επιλέξετε να αγοράσετε ολόκληρο το παιχνίδι μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου των 3 ωρών.

Το NBA 2K24 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X|S. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts έχει επιμεληθεί φέτος πληθώρα αλλαγών.

Μπαίνοντας απευθείας στο ψητό, μια από τις σημαντικότερες τροποποιήσεις είναι η βελτίωση των μηχανισμών του σουτ και της ντρίμπλας, που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους παίκτες, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες σκοραρίσματος σε όλο το γήπεδο. Για παράδειγμα, στο NBA 2K24 υπάρχει η νέα κίνηση "ντρίμπλας με εκτίναξη", η οποία επιτρέπει στους παίκτες να εκμεταλλευτούν μια γρήγορη έκρηξη ταχύτητας, αφήνοντας τους αμυντικούς σε μειονεκτική θέση.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην άμυνα. Η ανταπόκριση των αμυντικών κινήσεων είναι φέτος πιο άμεση, το φαινόμενο του sliding έχει μειωθεί, ενώ επιστρέφουν και τα κλεψίματα κατεύθυνσης. Αυτές οι αλλαγές απαιτούν από τους παίκτες να παίζουν με περισσότερη ακρίβεια, ιδιαίτερα όταν πιέζουν για κλεψίματα, ώστε να διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούν το χέρι που βρίσκεται πιο κοντά στη μπάλα. Οι μηχανισμοί του μπλοκ έχουν επίσης βελτιωθεί, απαιτώντας άψογο συγχρονισμό από τους παίκτες.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με διαφορά φέτος είναι η τεχνολογία ProPLAY. Αυτή έχει επιτρέψει στην Visual Concepts να καταγράψει πραγματικό υλικό από το NBA για τα animations στο παιχνίδι. Έτσι, το NBA 2K24 περιλαμβάνει πολλές γνήσιες κινήσεις αποκλειστικά για τους σούπερ σταρ του NBA. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να κάνουν το ξεχωριστό jumpshot του Kevin Durant, τις δυναμικές τεχνικές ντρίμπλας του Steph Curry και πολλά άλλα. Δυστυχώς, αξίζει να σημειωθεί ότι το ProPLAY θα είναι ένα προνόμιο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X, όπου θα υπάρχει για πρώτη φορά και cross-play. Δυστυχώς, η PC έκδοση του NBA 2K24 είναι ίδια με τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Tags: