Μαντέψτε πόσα βγάζει το Diablo Immortal ημερησίως παρά την κατακραυγή

Νούμερο που ζαλίζει
04 Ιουλίου 2022 16:18
Μαντέψτε πόσα βγάζει το Diablo Immortal ημερησίως παρά την κατακραυγή

1.000.000 δολάρια την ημέρα! Ναι, η Activision Blizzard γίνεται κατά ένα εκατομμύριο πλουσιότερη την ημέρα χάρη στο Diablo Immortal, το οποίο όπως φαίνεται σημειώνει ασύλληπτη εμπορική πορεία, παρά την κατακραυγή από τη gaming κοινότητα.

Τα δεδομένα προέρχονται από την πλατφόρμα AppMagic και δημοσιεύθηκαν από το μέσο MobileGamer.biz. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του εν λόγω εργαλείου, το νέο κεφάλαιο της σειράς κατάφερε να διατηρήσει μια σταθερή ροή εσόδων, παρά την αρνητικότητα. Τα έσοδα είχαν κορυφωθεί περίπου μια εβδομάδα από τη στιγμή που το Immortal έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αποφέροντας τότε περίπου $2.4 εκατομμύρια ημερησίως. Πλέον, το νούμερο αυτό έχει σταθεροποιηθεί κάπου στο $1 εκατομμύριο την ημέρα.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal κυκλοφορεί για iPhone, Android και PC και μέσα στον Ιούνιο κατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια αθροιστικές λήψεις. Κάπως έτσι, έγινε αμέσως η δεύτερη πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμά του, αφού στιγμιαία κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του Metacritic, για να γίνει το χαμηλότερα βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παρά πολλά παράπονα για τα microtransactions και τους τρόπους με τους οποίους η εμπειρία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα για όσα έχουν ακουστεί πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε έναν streamer να ξοδεύει πάνω από 10,000 χωρίς να πετυχαίνει ούτε ένα rare gem, πατώντας εδώ.