Το eFootball παίρνει την Inter Milan από το FIFA

Θα είναι αποκλειστική ομάδα στο παιχνίδι της Konami από το 2024
02 Ιουλίου 2022 13:53
Το eFootball παίρνει την Inter Milan από το FIFA

Η Konami κατάφερε να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα σε ορισμένες ομάδες λίγο πριν κυκλοφορήσει το eFootball του 2021 και παρά το αρκετό δύσκολο ξεκίνημα, η εταιρία μόλις έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση, πως η Konami έχει πλέον τα αποκλειστικά δικαιώματα της Inter Milan. Έτσι, αυτός ο τεράστιος σύλλογος ποδοσφαίρου, έρχεται και εμπλουτίζει και άλλες μεγάλες αποκλειστικές ομάδες που έχει το eFootball, όπως τις Roma, Napoli, Bayern Munich και άλλες.

Η Konami Digital Entertainment B.V. αποκαλύπτει ότι έχει δημιουργήσει πλέον μία πολυετή συνεργασία με την ιταλική ομάδα FC Internazionale Milano. Η συνεργασία αυτή, θα φέρει την Inter αποκλειστικά στο eFootball και σε κανένα άλλο παιχνίδι από τον Ιούλιο του 2024. Αυτή η αποκλειστικότητα καλύπτει το σήμα, τα kit της Inter, ακόμη και το εμβληματικό στάδιο San Siro.

Όπως καταλάβατε, αυτό σημαίνει ότι από το 2024 και μετά, η Inter δε θα περιλαμβάνεται επίσημα ως ομάδα στο FIFA. Μάλιστα, από το 2024 δε θα έχουμε καν το FIFA όπως το ξέρετε, μιας και η EA ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες, ότι η 28χρονη συνεργασία της με την FIFA θα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει νέο «ποδοσφαιράκι».

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.