Οι servers του eFootball θα “πέσουν” για 4 μέρες και η Konami ζητάει συγγνώμη

Αλλά θα χρειαστεί ο χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα
20 Μαΐου 2022 16:14
Οι servers του eFootball θα “πέσουν” για 4 μέρες και η Konami ζητάει συγγνώμη

Η Konami ανακοίνωσε πως το eFootball ξεκινάει να ετοιμάζεται για τη 2η σεζόν του και αυτό σημαίνει πως οι servers θα παραμείνουν κλειστοί για τέσσερις ημέρες. Συγκεκριμένα, αυτές οι ημέρες χρειάζονται για τη συντήρηση των servers, έτσι ώστε να προετοιμαστεί η κυκλοφορία του Season 2 και του περιεχομένου του.

Ο επίσημος λογαριασμός του eFootball στο Twitter δημοσίευσε ένα μήνυμα ενημερώνοντας τους παίκτες για τον επερχόμενο χρόνο διακοπής και ζητάει συγγνώμη που διαρκέσει τόσες μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτού, θα είναι μόνο το “trial match” διαθέσιμο, το οποίο δίνει στους παίκτες μια περιορισμένη επιλογή ομάδων για να παίξουν local ή ενάντια σε AI.

Όταν ολοκληρωθεί το ‘maintenance” θα ετοιμαστεί το update 1.1.0 και η 2η σεζόν θα έρθει μέσα σε 15 μέρες από την άφιξη της νέας ενημέρωσης.

Οι εκδηλώσεις και οι καμπάνιες για την 1η σεζόν ολοκληρώθηκαν και η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη και την προετοιμασία για το Season 2. Το 1.1.0 update θα περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις στα online ματσάκια, στους servers και όχι μόνο.

Έτσι, η διακοπή των servers θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα trial matches με ορισμένα πρωταθλήματα και ορισμένα clubs θα είναι διαθέσιμα, με 2 νέες επιλογές που προστέθηκαν στους δοκιμαστικούς αγώνες: Επίπεδο δυσκολίας «Beginner» και αγώνες 10 λεπτών.

Μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης, το Season 2 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου, το οποίο θα συνοδεύεται από διάφορα in-game events.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός του παιχνιδιού και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.