Το φιάσκο του eFootball συνεχίζεται: Καθυστερεί το μεγάλο update και η mobile έκδοση

Δεν έχει πατήσει στον πάτο ακόμα...
05 Νοεμβρίου 2021 13:04
Το φιάσκο του eFootball συνεχίζεται: Καθυστερεί το μεγάλο update και η mobile έκδοση

Ακόμη δυστυχώς η Konami και η PES Productions δεν έχουν πατήσει στον πάτο του βαρελιού που λέγεται "eFootball" με το φιάσκο του νεοσύστατου franchise από τις "στάχτες" του Pro Evolution Soccer να μην έχει τελειωμό. 

Αυτό διότι εκεί όπου περιμέναμε το μεγάλο update του eFootball 2022 που θα έλυνε αρκετά από τα προβλήματα και θα πρόσθετε επιπλέον περιεχόμενο καθυστερεί και μάλιστα αρκετούς μήνες. 

Καλή...άνοιξη για το update του eFootball 2022

Κανονικά ο τίτλος βρισκόταν σε τροχιά ανανέωσης καθώς στις 11 Νοεμβρίου η Konami είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορούσε το μεγάλο v.1.0.0 update, το οποίο μεταξύ άλλων θα επέτρεπε να παίζετε με την δική σας custom ομάδα. Τα σχέδια αυτά όμως πήγαν στράφι και πλέον σε νέα της ανακοίνωση αναφέρει πως το update θα διατεθεί την Άνοιξη του 2022

Πήρε σβάρνα και το eFootball στα κινητά

Με το ίδιο update μαζί παίρνει καθυστέρηση και η mobile έκδοση του eFootball σε iOS και Android, καθώς θα ερχόταν πακέτο με το προαναφερθέν update. Ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση; Διαβάστε όσα έχει να πει η Konami:

Δυστυχώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να παραδώσουμε το προϊόν στην ποιότητα των προσδοκιών που έχουν θέσει οι παίκτες μας και έτσι αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του update. 

Επίσης πήραμε την απόφαση αν ακυρώσουμε τα pre-orders του eFootball 2022 Premium Player Pack, που περιλαμβάνει αντικείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μετά το εν λόγω update. 

Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση που φέρνει στους χρήστες και τους μετόχους που περίμεναν αυτό το παιχνίδι. 

Όχι μόνο τα ακυρώνει αλλά εκδίδει και επιστροφή χρημάτων σε όσους είχαν προχωρήσει σε προπαραγγελία του εν λόγω DLC.