Επίσημα τέλος τα "FIFA", αρχίστε να συνηθίζετε το EA Sports FC (ΒΙΝΤΕΟ)

Λήγει η συνεργασία της ΕΑ με την FIFA και τα παιχνίδια μπαίνουν σε νέα εποχή
10 Μαΐου 2022 18:51
Επίσημα τέλος τα "FIFA", αρχίστε να συνηθίζετε το EA Sports FC (ΒΙΝΤΕΟ)

Και επίσημα πλέον η ΕΑ ανακοίνωσε ότι η διάσημη σειρά του "FIFA" θα αλλάξει όνομα σε -αυτό που φημολογούνταν εδώ και καιρό- "EA Sports FC", σηματοδοτώντας έτσι τη νέα εποχή του ποδοσφαιρικού franchise της. 

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από την επίσημη σελίδα της λέγοντας πως λήγει την συνεργασία της με την FIFA ύστερα από 30 χρόνια και έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο gaming ποδοσφαιρικό franchise του κόσμου τα EA Sports FIFA. 

Η αλλαγή όμως δε θα γίνει άμεσα καθώς το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει με αυτόν τον τίτλο και από του χρόνου, θα πρέπει να συνηθίζουμε σιγά σιγά τη νέα του ονομασία. 

Συγκεκριμένα η ΕΑ ανέφερε ότι η νέα ονομασία θα αρχίσει να λανσάρεται από τον Ιούλιο του 2023

Δείτε το teaser video

Τι γίνεται με τα δικαιώματα ομάδων και παικτών; 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της EA Sprots, Cam Weber, το EA Sports FC δε θα χάσει καμία άδεια χρήσης πέραν του ονόματος της "FIFA". Έτσι θα διατηρήσει όλους τους συλλόγους, τα πρωταθλήματα και τις άδειες των ονομάτων των παικτών, συμπεριλαμβανομένων πάνω από "19.000+ παικτών, 700+ ομάδων, 100+ σταδίων και 30 πρωταθλημάτων". 

Όσο για το FIFA 23; Υπόσχεται να φέρει περισσότερα χαρακτηριστικά, game modes, περιεχόμενο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ομάδες, πρωταθλήματα και παίκτες από κάθε άλλο τίτλο FIFA. 

Τέλος, η ΕΑ δήλωσε ότι περισσότερα για το EA Sports FC θα μάθουμε το καλοκαίρι του 2023. 

Tags: