eFootball: Το μεγάλο update του ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami καταφθάνει

Μήπως και διορθωθεί το ασυμμάζευτο χάλι του διαδόχου των "PES"
06 Απριλίου 2022 23:05
eFootball: Το μεγάλο update του ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami καταφθάνει

Η Konami επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αφάνειας και σιγής γύρω από το eFootball και το καταστροφικό του λανσάρισμα, σπάει τη σιωπή της. Γνωστοποίησε μέσα από το Twitter πως το επόμενο μεγάλο update του eFootball 2022 θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου σε όλες τις πλατφόρμες, με την ελπίδα -όσων- επιχειρήσουν να το ξαναπαίξουν ότι θα στρώσει πολλές από τις παραφωνίες του. 

Πρόκειται για το patch που θα φέρει το παιχνίδι στην πλήρη του V.1.0.0 έκδοσή του και θα περιλαμβάνει πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων στο gameplay σύστημα, στο σουτάρισμα και τις πάσες, ενώ θα προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά όωπς το "Dream Team" mode. 

Επίσης στην ανακοίνωσή της λέει τα εξής: "Παρά το ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την αρχική του κυκλοφορία τον περασμένο Σεπτέμβριο, πιστεύουμε πλέον ότι φτάσαμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο ποιότητας.

Η Konami ανέφερε ότι εισέρχεται σε μια περίοδο όπου για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίζει την ανάπτυξη του eFootball 2022 και πως δε θα χάσει ξανά τον στόχο της "ποιότητας" του τίτλου, ενώ η mobile έκδοση του eFootball θα λάβει μελλοντικά το δικό της update, χωρίς να δίνει χρονοδιάγραμμα.