Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του PlayStation VR2 ανέβηκε κατά λάθος στο internet

Το στούντιο προσπάθησε να τη διαγράψει, αλλά…
30 Ιουνίου 2022 17:35
Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του PlayStation VR2 ανέβηκε κατά λάθος στο internet

Αν εξαιρέσουμε τις επίσημες προωθητικές εικόνες που έχει δημοσιεύσει η Sony, ποτέ δεν έχουμε δει πως είναι στην πραγματική ζωή το PlayStation VR2. Ωστόσο, αυτό άλλαξε τώρα με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

Όχι, δεν χάσατε κάποια παρουσίαση της εταιρίας. Αντιθέτως, ένα ανεξάρτητο στούντιο από το Τέξας απλά μοιράστηκε μια εικόνα του headset εικονικής πραγματικότητας στο Twitter, θέλοντας να κάνει tease τα μελλοντικά του σχέδια. Συγκεκριμένα, το στούντιο έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαντέψτε τι έρχεται στο PSVR2».

Λίγα λεπτά αργότερα και αφότου το στούντιο είχε απαντήσει πως δεν παραβιάζει καμία συμφωνία, το post κατέβηκε. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, αφού η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου.  

Για την ιστορία, η Sony είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους τις επίσημες τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation VR 2, όπως ότι θα προσφέρει 4K HDR απεικόνιση με OLED οθόνες και μεγαλύτερες γωνίες θέασης, αφού το FOV θα φτάνει τις 110 μοίρες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα specs πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εταιρία είχε αποκαλύψει και το πρώτο VR παιχνίδι του νέου headset, το Horizon Call of the Mountain που αναπτύσσεται από την Guerrilla, σε συνεργασία με την Firesprite που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το PlayStation. Παράλληλα, στο State of Play του Ιουνίου μάθαμε πως στο headset θα έρθει και το Resident Evil Village, μαζί με το The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution, το No Man’s Sky και άλλα παιχνίδια. Περισσότερα σχετικά με τις ανακοινώσεις του εν λόγω σόου μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του headset παραμένει άγνωστη, με τη Sony να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον. Το αν, λοιπόν, το PS VR 2 θα έρθει τελικά φέτος ή το 2023, θα το μάθουμε προσεχώς.