Ο δημιουργός του God of War απαντά ξανά στις φήμες: «Κάντε υπομονή»

Νέες δηλώσεις από τον Cory Barlog
30 Ιουνίου 2022 08:18
Ο δημιουργός του God of War απαντά ξανά στις φήμες: «Κάντε υπομονή»

Για δεύτερη φορά μέσα στον Ιούνιο, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν δύο εβδομάδες, ο creative director της Santa Monica Studio και του God of War (2018), Cory Barlog, έσπασε τη σιωπή του, σχολιάζοντας την έντονη φημολογία που αφορούσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok.

Fast-forward στο σήμερα και ο Barlog επιστρέφει με νέες δηλώσεις. Ο λόγος; Πριν μερικές ώρες δύο έμπιστοι insiders αναστάτωσαν τους λάτρεις της σειράς, επισημαίνοντας πως το στούντιο ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι. Φυσικά, αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι εικασίες, με την κοινότητα να αναρωτιέται πότε μπορεί να κυκλοφορήσει τελικά το παιχνίδι ή αν υπάρχει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει ξανά, χάνοντας εν τέλει το 2022.

Αναμενόμενα, το θέμα έφτασε στα αυτιά της ομάδας και ο Barlog αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών, ζητώντας από τους παίκτες να είναι υπομονετικοί. Για άλλη μια φορά ο δημιουργός επισήμανε πως αν ήταν στο χέρι του θα έδειχνε τα πάντα αμέσως, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί. Τέλος, ο Barlog έκλεισε το μήνυμά του με μια υπόσχεση και ευχαριστώντας τους fans.

Αγαπητοί,

αν ήταν στο χέρι μου θα μοιραζόμουν όλες τις πληροφορίες όταν τις μάθαινα. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου.

Γι' αυτό, σας παρακαλώ, κάντε υπομονή.

Υπόσχομαι ότι θα μοιραστούμε πράγματα το συντομότερο δυνατό.

Φτιάχνουμε παιχνίδια για εσάς. Μπορούμε να δημιουργούμε παιχνίδια χάρη σε εσάς.

Όπως δείχνουν, λοιπόν, οι νεότερες εξελίξεις, μάλλον οι λάτρεις της σειράς θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο. Από την άλλη, οι φήμες έκαναν λόγο για ανακοίνωση στα τέλη του Ιούνιου, οπότε μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε αν ευσταθούν ή όχι.

Για την ιστορία, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.