Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Murder At Castle Nathria expansion του Hearthstone

Θα είναι βασισμένο στο Shadowlands του WoW
28 Ιουνίου 2022 15:21
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Murder At Castle Nathria expansion του Hearthstone

Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου μεγάλου expansion του Hearthstone, το οποίο ακούει στο όνομα, Murder at Castle Nathria. Το νέο πακέτο επέκτασης του παιχνιδιού, θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Αυγούστου και θα βασίζεται στο raid του Shadowlands expansion του World of Warcraft.

Μάλιστα, το σετ καρτών περιστρέφεται γύρω από το θάνατο του Sire Denathrius, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ένα δείπνο. Όπως πάντα, με αυτό το expansion, θα πρέπει να περιμένετε νέους μηχανισμούς, ενώ για πρώτη φορά, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με Locations κάρτες και όπως λέει η Blizzard, ήρθαν για να μείνουν, πλάι στις Minions, Spells, Weapons και Heroes κάρτες.

Σε επίκεντρο αυτού του μυστηρίου βρίσκονται 10 Legendary ύποπτοι, με τον κάθε ένα να ανήκει σε διαφορετικό class και όλοι φυσικά με τα δικά τους κίνητρα. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες που θα παίξουν το expansion θα λάβουν μία legendary κάρτα, του “Prince Renathal”, που δίνει στον ήρωά σας 10 πόντους στο health και προσθέτει 10 επιπλέον κάρτες στην τράπουλά σας.

Για περισσότερα σχετικά με το Hearthstone παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.