O Hideo Kojima ετοίμαζε παιχνίδι σαν το The Boys της Amazon

Ο δημιουργός της σειράς του Amazon και ο "Homelander" ζητάνε να φτιάξουν μαζί ένα παιχνίδι The Boys
27 Ιουνίου 2022 14:32
O Hideo Kojima ετοίμαζε παιχνίδι σαν το The Boys της Amazon

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται ο Hideo Kojima ετοίμαζε ένα παιχνίδι που έμοιαζε αρκετά στην επιτυχημένη σειρά The Boys του Amazon Prime Video. Όπως αποκάλυψε μέσα από το ιδιαίτερα δραστήριο Twitter λογαριασμό του, είχε δουλέψει αυτό το concept για καιρό αλλά τελικά το παράτησε όταν είδε πως έμοιαζε αρκετά στη διάσημη anti-superhero σειρά της Amazon. 

Συγκεκριμένα γράφει: "Σταμάτησα να το βλέπω μετά από τρία επεισόδια στην 1η σεζόν. Νόμιζα πως θα δω ολόκληρη τη σεζόν. Στην πραγματικότητα όμως είδα μερικά επεισόδια τα οποία είχαν κυκλοφορήσει τον ίδιο καιρό που εγώ ξεκινούσα ένα project, που ψηνόταν για αρκετό καιρό και το έβαλα στην άκρη τελικά επειδή το concept ήταν παρόμοιο (με διαφορετικό σκηνικό)."

Σε συνέχεια του tweet του δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το δικό του "superhero" παιχνίδι που είχε φανταστεί: 

Ήταν με έναν χαρακτήρα (γυναίκα/άντρα) με μια ειδική ομάδα ντετέκτιβ που αντιμετωπίζει παρασκηνιακά θρυλικούς ήρωες. Είχα στο μυαλό μου τον Mads για πρωταγωνιστή. 

Φαντάζεστε ένα τέτοιο βιντεοπαιχνίδι από τον Kojima; Σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον το σκηνικό μόνο και μόνο που θα το βλέπαμε από την δική του ιδιαίτερη οπτική. Τα tweets αυτά όμως δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον showrunnner και δημιουργοό του τηλεοπτικού The Boys, τον Eric Kripke. 

Δημόσια του απάντησε στο tweet λέγοντάς του να έρθει να κάνουν ένα παιχνίδι The Boys

Σε παρακαλώ έλα να κάνουμε ένα βιντεοπαιχνίδι The Boys. Μπορούμε να συνεργαστούμε και να τα σαρώσουμε! Είμαι τεράστιος φαν παρεμπίπτοντος. 

Απο κάτω απάντησε και ο μεγάλος αστέρας της σειράς, o Antony Starr που υποδύεται τον Homelander, υποστηρίζοντας αυτή τη συνεργασία. 

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Hideo Kojima αναπτύσσει έναν αποκλειστικό τίτλο σε συνεργασία με το Xbox