Το διαφημιστικό του νέου PS Plus σάς καλεί να γνωρίσετε τον εαυτό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και είναι γεμάτο νοσταλγία
24 Ιουνίου 2022 19:27
Το διαφημιστικό του νέου PS Plus σάς καλεί να γνωρίσετε τον εαυτό σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σταδιακό ντεμπούτο του νέου PlayStation Plus ολοκληρώθηκε, με την υπηρεσία να καταφθάνει αρχικά σε διάφορες χώρες της Ασίας, έπειτα στην Ιαπωνία και την Αμερική και τέλος στην Ευρώπη. Για να γιορτάσει, λοιπόν, το launch, η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο διαφημιστικό σποτ, το οποίο ρωτά τους παίκτες: «Γιατί να γίνετε ένα πράγμα, όταν μπορείτε να γίνετε οτιδήποτε;»

Πρακτικά, το προωθητικό βίντεο εστιάζει στην πλούσια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που περιλαμβάνει πλέον το PS Plus μέσα από τις Extra και τις Premium βαθμίδες του, κρύβοντας μάλιστα και αρκετές νοσταλγικές πινελιές, με αναφορές σε πολλά λατρεμένα παιχνίδια του PlayStation οικοσυστήματος, όπως τα Uncharted και Horizon.

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του νέου PS Plus:

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το νέο PlayStation Plus είναι μια συνδρομητική υπηρεσία τριών βαθμίδων. Η αρχική είναι πρακτικά το PlayStation Plus όπως το γνωρίζατε μέχρι σήμερα, με όλα τα βασικά του οφέλη, όπως το multiplayer και τα μηνιαία παιχνίδια.

Ωστόσο, το PS Plus διαθέτει πλέον και τις Extra και Premium βαθμίδες, οι οποίες δίνουν στους συνδρομητές τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να απολαύσουν έναν κατάλογο 400+ παιχνιδιών των PS4 και PS5, ενώ οι Premium συνδρομητές έχουν πρόσβαση και σε μια retro βιβλιοθήκη 340 τίτλων με παιχνίδια των PS1, PS2, PS3 (μέσω streaming) και PSP, καθώς και σε game trials. Τέλος, το PS Plus Premium προσφέρει και game streaming της βιβλιοθήκης του PS Plus στα PS4, PS5 και PC.

Tags: