Αποκαλυφθήκαν πριν την ώρα τους δύο επιπλέον παιχνίδια που θα έρθουν στο PS Plus τον Απρίλιο!

Και συγκεκριμένα στην Premium βαθμίδα
09 Απριλίου 2024 15:27
Αποκαλυφθήκαν πριν την ώρα τους δύο επιπλέον παιχνίδια που θα έρθουν στο PS Plus τον Απρίλιο!

Πριν μερικές ημέρες έγιναν διαθέσιμα τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus Essential για τον Απρίλιο και σιγά σιγά πλησιάζει η στιγμή που θα εμπλουτιστεί ξανά και ο κατάλογος των Extra και Premium πακέτων. Τώρα, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της λίστας, δύο από τις προσθήκες αυτές έγιναν γνωστές.

Όπως όλα δείχνουν, οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τουλάχιστον δύο νέα κλασσικά παιχνίδια μέσα στο μήνα. Το πρώτο από αυτά είναι το MediEvil του PS1. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την ιστοσελίδα PSNProfiles που παρέχει πληροφορίες για τα trophies των παιχνιδιών του PlayStation οικοσυστήματος.

Προετοιμάζοντας το έδαφος για την προσθήκη του τίτλου στην υπηρεσία, η Sony πρόσθεσε τα trophies στο PlayStation Network και με αυτόν τον τρόπο μάθαμε πως το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για το PlayStation Plus Premium στο άμεσο μέλλον. Για την ιστορία, στον κατάλογο της υπηρεσίας είχε προστεθεί τον προηγούμενο Αύγουστο και το MediEvil: Resurrection του PSP.

Το δεύτερο retro παιχνίδι που αναμένεται να έρθει μέσα στο μήνα στη συνδρομητική υπηρεσία των PS4 και PS5 είναι το Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire. Πρόκειται για μια ακόμη εμπειρία του PS1 που αυτή τη φορά ανακαλύφθηκε στο PlayStation Store από την ιστοσελίδα PS Deals.

Το νέο κύμα προσθηκών του PlayStation Plus αναμένεται σύμφωνα με τα leaks στις 16 Απριλίου. Φυσικά, μόλις η Sony προβεί σε επίσημη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την τελική λίστα.