Ο Spider-Man της Insomniac με αυτόν του Midnight Suns μοιράζονται κάτι κοινό

Αλλά δε θα είναι ο ίδιος χαρακτήρας που αγαπήσατε στο PlayStation
10 Ιουνίου 2022 13:15
Ο Spider-Man της Insomniac με αυτόν του Midnight Suns μοιράζονται κάτι κοινό

Η Firaxis έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer από το επερχόμενο Midnight Suns, στα πλαίσια του Summer Game Fest και μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκαν οι Spider-Man και Venom ως playable χαρακτήρες. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ένα turn-based RPG που έρχεται σε συνεργασία με την Marvel Games και έχει έντονο άρωμα από τη θρυλική σειρά, XCOM.

Τώρα, έγινε γνωστό, πως τη φωνή του “Spidey” θα τη δώσει για άλλη μια φορά ο Yuri Lowenthal, ο Peter Parker/Spiderman των παιχνιδιών της Insomniac Games. Όπως μεταφέρει το VGC, το οποίο είχε καλεσμένο τον Jake Solomon της Firaxis, ο Lowenthal θα δώσει τη φωνή του στον άνθρωπο αράχνη, παρόλο που ο ήρωας της Insomniac βρίσκεται σε διαφορετικό universe σε σχέση με τον δικό της.

Δεν είναι ο Spider-Man της Insomniac, αλλά τον ακούσαμε και είπαμε «αυτός ακούγεται σαν τον Peter Parker». Ωστόσο, ο δικός μας Spider-Man δεν είναι ο ίδιος χαρακτήρας με εκείνον.

Άλλοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν σε αυτό το παιχνίδι είναι οι Wolverine, Blade, Scarlet Witch, Doctor Strange, Iron Man, Fallen Hulk, Ghost Rider και άλλοι (;).

Το Midnight Suns αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου του 2022 στα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.