Οι PC Gamers το πήγαν αλλού: Έβαλαν ποντίκια να πετάνε στο Spider-Man (ΦΩΤΟ)

Πολλά mods με Stan Lee και άλλους
15 Αυγούστου 2022 20:05
Οι PC Gamers το πήγαν αλλού: Έβαλαν ποντίκια να πετάνε στο Spider-Man (ΦΩΤΟ)

Το Spider-Man Remastered κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα για το PC μέσω Steam και Epic Games Store και όπως σας ενημερώσαμε, το παιχνίδι τα πηγαίνει ήδη περίφημα. Μιας και μιλάμε για PC Gaming, όμως, η κοινότητα έκανε και πάλι το “θαύμα” της με διάφορα mods που κυκλοφορούν ήδη για το παιχνίδι.

Υπάρχουν ήδη αρκετά mods που κάνουν “πιο όμορφο” το παιχνίδι, αλλά αυτά που έκλεψαν την παράσταση -και έγιναν viral στο διαδίκτυο, είναι άλλα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ήδη διαθέσιμα κάποια mods που αλλάζουν όλα τα πτηνά του παιχνιδιού, όπως τα περιστέρια, με ποντίκια (μη ρωτήσετε γιατί), ενώ άλλα αντικαθιστούν τον Άνθρωπο Αράχνη, με τον Stan Lee και άλλους χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel.

Επίσης, υπάρχει ένα mod που αφαιρεί εντελώς το HUD και τα highlights των εχθρών, έτσι ώστε να γίνει το πιο παιχνίδι πιο καθαρό, ενώ ήδη έχει γίνει viral το mod, το οποίο σάς επιτρέπει να παίξετε απλώς ως Peter Parker.

Δείτε εικόνες παρακάτω:

Όλα τα mods θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, τη μεταφορά του πονήματος της Insomniac Games έχει αναλάβει η Nixxes Software, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από το PlayStation και ειδικεύεται στα PC ports. Τα πρώτα σχόλια της κοινότητας είναι θετικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού η μεταφορά ήρθε με αρκετά "καλούδια", όπως ray-traced αντανακλάσεις, NVIDIA DLSS, υποστήριξη Ultrawide αναλύσεων, VRR και πολλά ακόμα.

Βέβαια, σε περίπτωση που δε γνωρίζετε αν το PC σας μπορεί να ανταπεξέλθει, μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις απαιτήσεις συστήματος πατώντας εδώ.