Το Marvel's Spider-Man του PlayStation μετατράπηκε σε FPS παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα εντυπωσιακό mod
19 Σεπτεμβρίου 2022 16:07
Το Marvel's Spider-Man του PlayStation μετατράπηκε σε FPS παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέτος τον Αύγουστο, το PlayStation έφερε το πολυσυζητημένο Marvel's Spider-Man της Insomniac Games και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και από τότε η PC gaming κοινότητα έχει αγκαλιάσει την εμπειρία, ετοιμάζοντας μεταξύ άλλων και μια τεράστια γκάμα από mods.

Τώρα, ο modder jedijosh920 έρχεται να παρουσιάσει ένα τρομερά φιλόδοξο project του, το οποίο μετατρέπει το open world παιχνίδι από third-person σε first-person! Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο που είναι στα όρια του να προκαλέσει σε κάποιον υψοφοβία, δείχνοντας την περιήγηση στην πόλη μέσα από τα μάτια του υπερήρωα με ρεαλιστικό τρόπο.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι το trailer δε δείχνει καθόλου πλάνα από μάχες. Φυσικά, αν αναλογιστούμε την ταχύτητά τους και τον γρήγορο τρόπο με τον οποίο αλλάζει κατευθύνσεις ο Spider-Man για να διαχειριστεί την πληθώρα των εχθρών που τον περιτριγυρίζουν συνήθως, ίσως η προοπτική πρώτου προσώπου να μην είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την πτυχή της εμπειρίας.

Για την ώρα το mod έχει καταχωρηθεί στο NexusMods, αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για κατέβασμα. Όπως και να ‘χει, είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι περιττά, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε τη δουλειά του modder μέσα από τον player που ακολουθεί.