Μεγάλη προσφορά για τα Marvel’s Spider-Man παιχνίδια στο Steam

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα παίξετε αν τα είχατε στη λίστα σας
27 Οκτωβρίου 2023 15:52
Μεγάλη προσφορά για τα Marvel’s Spider-Man παιχνίδια στο Steam

Η Valve σε συνεργασία με το PlayStation και την Insomniac Games έβαλαν σε μία μεγάλη προσφορά -σχεδόν μισή τιμή- τα Marvel’s Spider-Man παιχνίδια στο Steam. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε τους δύο τίτλους των PS4-PS5 σε πολύ καλή τιμή.

Έτσι αν είχατε στη λίστα σας να αγοράσετε τα Marvel’s Spider-Man Remastered και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο Steam, τώρα είναι η κατάλληλα ευκαιρία καθώς κοστίζουν 35.99 ευρώ και 29.99 ευρώ αντίστοιχα. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η remaster έκδοση του πρώτου παιχνιδιού έφτασε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 12 Αυγούστου του 2022 και κόστιζε κανονικά 59.99 ευρώ, ενώ το Miles Morales έγινε διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2022 στα 49.99 ευρώ.

Για την ιστορία, τη μεταφορά του Marvel’s Spider-Man της Insomniac Games είχε αναλάβει η Nixxes Software, η οποία εξαγοράστηκε από το PlayStation και ειδικεύεται στα PC ports. Η έκδοση των PC έλαβε θετικά σχόλια και ερχόταν με αρκετά "καλούδια", όπως ray-traced αντανακλάσεις, NVIDIA DLSS, υποστήριξη Ultrawide αναλύσεων, VRR και πολλά ακόμα.

Από την άλλη, αρκετά θετικά σχόλια είχε λάβει και η έκδοση του Miles Morales στο PC, ενώ το παιχνίδι έχει επίσης μία πολύ θετική βαθμολογία στο Steam με περισσότερα από 17.000 reviews από τους χρήστες.

Βρείτε την προσφορά των Marvel’s Spider-Man Remastered και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.