Το The Callisto Protocol δείχνει φρικαλέο και έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πνευματικός διάδοχος του Dead Space καταφθάνει
03 Ιουνίου 2022 01:36
Το The Callisto Protocol δείχνει φρικαλέο και έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του State of Play της Sony είδαμε το ολοκαίνουργιο και πολύ εντυπωσιακό trailer του επερχόμενο sci-fi horror παιχνιδιού, The Callisto Protocol. Το Striking Distance Studios άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά του και μας έδειξε μέσα από σχεδόν 2 λεπτά gameplay το παιχνίδι που ετοιμάζει, το οποίο πλέον γνωρίζουμε πως θα φτάσει σε κονσόλες και PC τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την περιγραφή του πρόκειται για έναν story-driven survival horror τίτλο, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεται, το project είναι κάτι σαν πνευματικός διάδοχος των Dead Space, αφού δημιουργός του δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Glen Schofield.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation4 και Xbox One. Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.