To Tekken 7 είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς

Έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 26 χρόνια
01 Ιουνίου 2022 20:01
To Tekken 7 είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της σειράς

Και επίσημα, το Tekken 7 είναι το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της ιστορικής και λατρεμένης fighting σειράς παιχνιδιών της Bandai Namco. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επικεφαλής του franchise, Katsuhiro Harada, αποκάλυψε πως το Tekken 7 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα.

Αυτό σημαίνει πως ένα ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 26 χρόνια έσπασε και επίσημα, αφού μέχρι πρότινος το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της σειράς ήταν το Tekken 3, το οποίο είχε πουλήσει συνολικά 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Βέβαια, το Tekken 5 το είχε πλησιάσει, αφού είχε καταφέρει να πουλήσει 8.2 εκατομμύρια, αλλά δεν κατάφερε εν τέλει να καθίσει στο θρόνο. Πλέον, με τα 9 εκατομμύρια αντίτυπα του Tekken 7, οι συνολικές πωλήσεις του franchise έχουν ξεπεράσει τα 53 εκατομμύρια.

Για την ιστορία, το Tekken 7 έκανε το ντεμπούτο του στα Arcade το 2015, καταφθάνοντας δύο χρόνια αργότερα στα PS4, Xbox One και PC. Έτσι, πρόκειται και για ένα από τα μακροβιότερα κεφάλαια της σειράς, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητα τουρνουά μέχρι σήμερα, χαρίζοντας στιγμές έντασης και αδρεναλίνης στους fighting fans.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το μέλλον της σειράς φαντάζει πιο λαμπρό από ποτέ, αφού στα σκαριά βρίσκεται όχι μόνο ένα anime που θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 στο Netflix, αλλά πιθανότατα και το Tekken 8, το οποίο είχε διαρρεύσει μέσα από το -μέχρι στιγμής αλάνθαστο- leak της βάσης δεδομένων του Nvidia GeForce Now.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το ευχαριστήριο μήνυμα που δημοσίευσε ο δημιουργός του παιχνιδιού.