F1 22: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο trailer σάς προσκαλεί στις πίστες!
01 Ιουνίου 2022 18:28
F1 22: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέχουμε ακριβώς ένα μήνα από την κυκλοφορία του F1® 22, το νέο κεφάλαιο της Formula 1 racing σειράς της Codemasters, η οποία πλέον βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της EA. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ‘Features Trailer’, το οποίο επισημαίνει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του gameplay που πρέπει να γνωρίζετε, πριν να πιάσετε τα τιμόνια.

Μεταξύ άλλων, το trailer επισημαίνει πως το φετινό κεφάλαιο θα προσφέρει μια βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αφού τα physics έχουν ανανεωθεί, ενώ και ο χειρισμός των μονοθέσιων είναι φρεσκαρισμένος. Παράλληλα, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, οι ανανεωμένες πίστες που θα στείλουν τους ψηφιακούς οδηγούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διάφορες πτυχές του F1 Life, το νέο κοινωνικό hub που θα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας χαρακτήρα, συλλογή διαφόρων supercars, κ.α.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, αξίζει να σημειωθεί πως το F1 22 θα προσφέρει μια ακόμη πιο immersive εμπειρία στο PC, αφού θα υποστηρίζει για πρώτη φορά και απεικόνιση σε VR headsets.

Το F1 22 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC και αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου του 2022. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.