Η Blizzard ετοιμάζεται για διάφορες αποκαλύψεις του Warcraft 3: Reforged

Έσπασε τη σιωπή της μετά από μήνες
30 Μαΐου 2022 12:57
Η Blizzard ετοιμάζεται για διάφορες αποκαλύψεις του Warcraft 3: Reforged

Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα ότι μέσα στον Ιούνιο θα αποκαλύψει κάποια σημαντικά νέα όσον αφορά το Warcraft 3: Reforged, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020. Ο remaster τίτλος του θρυλικού strategy παιχνιδιού που κατέφθασε το 2002, δεν τα πήγε και τόσο καλά -όσο περίμενε η Blizzard- μιας και ήταν το χειρότερο παιχνίδι σε score στο Metacritic, όταν κυκλοφόρησε.

Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, η Blizzard είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορήσει μια σειρά από ενημερώσεις για να διορθώσει τα προβλήματα του παιχνιδιού, αλλά λίγους μήνες μετά, σταμάτησε να ασχολείται. Τώρα, ο πρόεδρος της εταιρίας, Mike Ybarra, δήλωσε στο Twitter ότι νέες πληροφορίες για τον τίτλο θα έρθουν μέσα στον Ιούνιο.

Η δήλωσή του αυτή ήρθε μετά από μία ερώτηση ενός fan που τον ρώτησε αν θα έχουμε κάποια νέα για το Warcraft 3: Reforged, με εκείνον να λέει: «να περιμένετε νέα πολύ σύντομα. Τον Ιούνιο». Η τελική έκδοση του τίτλου δεν ήταν αυτή που είχε υποσχεθεί η Blizzard, μιας και δεν υπήρχαν τα ανανεωμένα cutscenes και φαινομενικά έλειπαν κάποιες οπτικές βελτιώσεις όπως σκιάσεις και διάφοροι φωτισμοί.

Οι αντιδράσεις των παικτών, την ανάγκασε τότε να αφαιρέσει το όριο των refunds, με αποτέλεσμα να δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν refund το παιχνίδι, όποτε εκείνοι θέλουν.