Υπάρχει νέο χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam

Σύμφωνα με τις κριτικές της κοινότητας
12 Αυγούστου 2023 17:26
Υπάρχει νέο χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam

Πριν μερικές ώρες η Blizzard έκανε πραγματικότητα την υπόσχεσή της να φέρει τα παιχνίδια της και στο Steam, πέρα από το Battle.net, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους PC gamers. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με το Overwatch 2, το οποίο η κοινότητα υποδέχθηκε με...όχι και τόσο ανοιχτές αγκάλες. Ακριβώς το αντίθετο συνέβη για την ακρίβεια, αφού αμέσως οι παίκτες συσπείρωσαν τις δυνάμεις τους και άρχισαν ακραίο review bombing.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μόλις μερικές ημέρες μετά την κατακραυγή για τα nerfs στο Diablo 4, η Blizzard είναι αντιμέτωπη με μια ακόμη έκρηξη αρνητικότητας. Συγκεκριμένα, ο hero shooter τίτλος της έσπασε ένα όχι και τόσο κολακευτικό ρεκόρ, αφού με πάνω από 70 χιλιάδες κριτικές έγινε το νέο χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam.

Συγκεκριμένα, από τους 77,698 παίκτες που καταχώρησαν reviews για τον τίτλο στην πλατφόρμα της Valve, μόλις το 9% αξιολόγησε θετικά την εμπειρία. Η συντριπτική πλειοψηφία των user reviews είναι «Overwhelmingly Negative», με παράπονα για το παιχνίδι αυτό καθ’ αυτό, αλλά και για τη γενικότερη κατεύθυνση της Blizzard.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στατιστικών Steam250, λοιπόν, το Overwatch 2 εκθρόνισε το War of the Three Kingdoms που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2021, για να γίνει το νέο χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα, όπως αυτή διαμορφώνεται πλέον, μετά την άφιξη του νέου «βασιλιά».

Τα δέκα χειρότερα παιχνίδια όλων των εποχών στο Steam σύμφωνα με τα User Reviews: