Fortnite influencers έλαβαν μια μυστηριώδης εικόνα από την Epic Games

Και μάλλον πρόκειται για tease του Season 3
30 Μαΐου 2022 11:57
Fortnite influencers έλαβαν μια μυστηριώδης εικόνα από την Epic Games

Το Season 2 του Chapter 3 του Fortnite πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου και όπως φαίνεται η Epic Games ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, ανεβάζοντας το hype των fans στα ύψη. Όπως έγινε γνωστό, πάνω από 2 influencers του παιχνιδιού έλαβαν «στα καλά καθούμενα» μία μυστηριώδη εικόνα από την Epic Games στο Twitter.

Την πρώτη εικόνα την έλαβε ο YouTuber Alistair “Ali-A” Aiken, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως έλαβε και ο “Hiper”. Το επίσημο account του Fortnite έστελνε απλά εικόνες σε διάφορους influencers, οι οποίες ήταν φυσικά «κομμένες» και δεν έδειχναν σχεδόν τίποτα. Πολλοί fans, ωστόσο, εικάζουν ότι είτε πρόκειται για το μεγάλο φινάλε του Season 2, είτε πρόκειται για την πρώτη εικόνα από το πολυπόθητο Season 3 που θα ξεκινήσει -κατά πάσα πιθανότητα- στις 5 Ιουνίου.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Εμμμ… Το Fortnite μόλις μου έστειλε αυτή την εικόνα… Είναι teaser από το live event; Είναι η νέα σεζόν;

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Ali-A έγινε ο πιο πρόσφατος influencer που προστέθηκε στο πλαίσιο της σειράς Icon του Fortnite, οπότε είναι λογικό να επιλεγεί για αυτού του είδους την προώθηση. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς κάτι σε αυτή την εικόνα, αλλά μερικοί fans εικάζουν ότι πρόκειται η νέα σεζόν να έχει να κάνει με το διάστημα ή το Death Star, μιας και φημολογείται έντονα ότι το Battle Pass θα περιλαμβάνει τον Darth Vader.

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο story event του Fortnite θα πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά και δε θα μπορείτε να ξανά παίξετε την αποστολή μόλις τελειώσει. Έτσι, αν θέλετε να δείτε τι επιφυλάσσει το νέο event της Epic Games, καλό θα είναι να κάνετε log in στο παιχνίδι στις 4 Ιουνίου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Αν συνδεθείτε εκείνη την ώρα θα λάβετε εντελώς δωρεάν ένα loading screen και ένα lobby track για τον εορτασμό του event.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.