Τρία κλασσικά παιχνίδια προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online

Τρία κλασσικά παιχνίδια προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online  

Των SNES και NES

Τρία κλασσικά παιχνίδια προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online

Η Nintendo συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συνδρομητική υπηρεσία της Nintendo Switch Online και μόλις ανακοίνωσε ότι έγιναν διαθέσιμα νέα παιχνίδια. Ο λόγος γίνεται για τρείς retro τίτλους των SNES και NES κονσολών και συγκεκριμένα για τα Congo's Caper, Pinball και Rival Turf! που μπορείτε να απολαύσετε από τώρα κιόλας.

To Congo's Caper είναι ίσως η πιο σημαντική σημερινή προσθήκη στην υπηρεσία, μιας και πρόκειται για ένα θρυλικό τίτλο που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Για την ιστορία, αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1992 με publisher την Data East για το Super Nintendo Entertainment System.

Η επίσημη ανακοίνωση από την Nintendo:

Το Nintendo Switch Online εκτός από τη δυνατότητα να σας προσφέρει online multiplayer στα παιχνίδια σας, είναι εμπλουτισμένο και με κλασσικούς τίτλους που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν στις κονσόλες της εταιρίας. Μάλιστα, υπάρχει και η πιο αναβαθμισμένη έκδοσή του, το Nintendo Switch Online + Expansion Pack, που με κάποια παραπάνω χρήματα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια από τα Nintendo 64 και Sega Mega Drive.

Ροη ειδησεων