Ο Kiryu εισβάλει στο Rainbow Six Siege χάρη στο νέο Yakuza cross-over

Άλλη μια συνεργασία για τον multiplayer τίτλο
23 Μαΐου 2022 09:25
Ο Kiryu εισβάλει στο Rainbow Six Siege χάρη στο νέο Yakuza cross-over

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει σε παιχνίδια όπως τα Fortnite, Roblox και Fall Guys να περνάνε ηθοποιοί, μουσικοί, χαρακτήρες ταινιών, αθλητικά brands και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, με πραγματικά ευφάνταστα cross-overs. Τελευταία, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο Tom Clancy's Rainbow Six Siege της Ubisoft, το πλούσιο ρόστερ του οποίου έχει ντυθεί ως Lara Croft, Leon Kennedy και Rick Sanchez, από παιχνίδια όπως τα Tomb Raider και Resident Evil και τηλεοπτικές σειρές όπως το Rick and Morty.

Τώρα, η Ubisoft ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία, φέρνοντας στον δημοφιλής multiplayer τίτλο της τους Kazuma Kiryu και Kaoru Sayama από την λατρεμένη σειρά Yakuza της SEGA. Συγκεκριμένα, οι δύο χαρακτήρες δε θα έρθουν στο παιχνίδι ως νέοι operators. Αντιθέτως, έχουμε να κάνουμε με δύο skins, ένα για τον Echo και ένα για την Hibana. Πρόκειται για τους δύο Ιάπωνες operators του Siege, οι οποίοι θα μπορούν να δανειστούν την εμφάνιση του γνωστού γκάνγκστερ και της αστυνομικού από τους τίτλους της SEGA αντίστοιχα.

Το εν λόγω περιεχόμενο θα φτάσει στο παιχνίδι στις 24 Μαΐου και παρόλο που για την ώρα δεν γνωρίζουμε την τιμή του, πιθανότατα θα ζητά περίπου €20 ή 2160 R6 Credits. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έκανε tease και ένα ακόμη skin, το οποίο αν κρίνουμε από τη σιλουέτα, μάλλον θα προσθέσει στον τίτλο της και τον Goro Majima.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με έναν έμπιστο leaker, το οποίο cross-over του Tom Clancy's Rainbow Six Siege θα έχει και πάλι άρωμα Ιαπωνίας, φέρνοντας περιεχόμενο από το NieR: Automata της Square Enix.