Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Rainbow Six Mobile (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Android τηλέφωνό σας
11 Σεπτεμβρίου 2022 14:12
Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Rainbow Six Mobile (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward event, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα νέα πλάνα από την mobile έκδοση του Rainbow Six Siege, το οποίο μάλιστα, θα μπορείτε να δοκιμάσετε μέσα από την επερχόμενη beta.

Η Ubisoft μάς έδειξε νέα πλάνα από το παιχνίδι, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε μέσα από ένα ειδικό closed beta. Ωστόσο, προς το παρόν, η closed beta είναι μόνο για τα Android τηλέφωνα. Αξίζει όμως να αναφερθεί πως θα κυκλοφορήσει κανονικά και στις iOS συσκευές.

Πατώντας εδώ θα βρείτε το παιχνίδι στο Google Play.

Λίγα λόγια για το Rainbow Six Mobile:

Ο mobile τίτλος αναπτύσσεται από ένα νέο τμήμα της Ubisoft Montreal, με την ομάδα ανάπτυξής του να υπόσχεται μια αυθεντική Tom Clancy’s Rainbow Six Siege εμπειρία, οπού το στρατηγικό gameplay θα συναντά τη γρήγορη δράση.

Το βασικό mode του παιχνιδιού θα είναι το Attack vs. Defense, στο οποίο αγωνίζονται δύο ομάδες των πέντε παικτών. Όπως συμβαίνει και στο Siege, η ομάδα που επιτίθεται μπορεί να χρησιμοποιήσει drones για να κάνει ένα στρατηγικό πλάνο, πριν προσπαθήσει να καταστρέψει τους τοίχους, τα εμπόδια και τις άμυνες που έστησε η άλλη ομάδα, η οποία καλείται να υπερασπιστεί ένα objective.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το Rainbow Six Mobile θα έχει λατρεμένους χάρτες του Siege, όπως οι Bank και Border, καθώς και PvP modes όπως τα Secure Area και Bomb. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν επιλέξουν μεταξύ διαφόρων operators, όπως οι Valkyrie, Mute, Sledge και Ash, τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στα μέτρα τους.

Ακόμα δεν έχει ημερομηνία το Rainbow Six Mobile, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τον τίτλο μέσα από τον player που ακολουθεί.