Το V Rising είναι το νέο παιχνίδι που έχει σκαρφαλώσει στα charts του Steam

Καταφέρνοντας ήδη εξαιρετικές πωλήσεις
22 Μαΐου 2022 12:30
Το V Rising είναι το νέο παιχνίδι που έχει σκαρφαλώσει στα charts του Steam

Όπως φαίνεται, ένα νέο παιχνίδι έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των PC gamers. Συγκεκριμένα, το V Rising έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των Steam charts τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνώντας στιγμιαία ακόμη και εμπορικά μεγαθήρια όπως το Grand Theft Auto V, το FIFA 22 και το Elden Ring.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το V Rising είναι ένα survival παιχνίδι με βαμπίρ, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης Stunlock Studios. Η εμπειρία τικάρει πολλά κουτάκια, αφού πέρα από τους survival μηχανισμούς προσφέρει και base-building χαρακτηριστικά, crafting, έναν ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση, καθώς και PvP ή PvE με co-op.

Όσον αφορά την εμπορική του πορεία, αυτή είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, αφού το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του στις 17 Μαΐου και μόλις μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τις 500,000 πωλήσεις, ευχαριστώντας τους παίκτες. Πλέον το νούμερο αυτό ενδέχεται να είναι δραματικά μεγαλύτερο, αφού καθημερινώς το παιχνίδι σπάει το ατομικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών. Χτες, για παράδειγμα, κατάφερε συγκεντρώσει 130,626 ταυτόχρονους παίκτες, σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση των ημερήσιων charts της πλατφόρμας της Valve.

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια σύντομη γεύση, παρακάτω ακολουθεί το early access launch trailer του παιχνιδιού.

Tags: