Κερδίστε την πανέμορφη κονσόλα του “Top Gun: Maverick” (ΦΩΤΟ)

Δείτε την εικόνα με την ιδιαίτερη κονσόλα
21 Μαΐου 2022 15:46
Κερδίστε την πανέμορφη κονσόλα του “Top Gun: Maverick” (ΦΩΤΟ)

Η Microsoft φαίνεται πως συνεχίζει να συνεργάζεται με την Paramount Pictures για το επερχόμενο Top Gun: Maverick, αφού εκτός από το μεγάλο DLC που αναμένεται στο Microsoft Flight Simulator, η εταιρία ετοίμασε και κάτι πολύ ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο Twitter account του Xbox αποκαλύφθηκε μια πανέμορφη Xbox κονσόλα, η οποία μπορεί να γίνει δική σας.

Μπορεί η ταινία να άργησε να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω του κορωνοϊού, όμως, αναμένεται πλέον να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Έτσι, ελέω της πρεμιέρας, το Xbox δημιούργησε μία Top Gun: Maverick Xbox Series S κονσόλα, καθώς και ένα χειριστήριο, τα οποία δίνει μαζί σαν πακέτο σε έναν τυχερό.

Δείτε την εικόνα παρακάτω και δηλώστε συμμετοχή:

Η κονσόλα διαθέτει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, αφού βλέπουμε το κράνος του Maverick να πιάνει σχεδόν όλη την κονσόλα και όλο αυτό έρχεται και δένει με έναν κόκκινο, γκρι και μαύρο χρωματισμό και διάφορα σχέδια σε όλο το περίβλημα του μηχανήματος. Επίσης, ιδιαίτερο είναι και το χειριστήριο που συνοδεύει το Xbox Series S, μιας και εκτός από το λογότυπο του Maverick μοιάζει με έναν πίνακα ελέγχου μαχητικού αεροσκάφους.


H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022.