Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι ακυρώνει τις PS4 και Xbox One εκδόσεις του

Για να εστιάσει στα PS5 και Xbox Series X|S
18 Μαΐου 2022 19:37
Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι ακυρώνει τις PS4 και Xbox One εκδόσεις του

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως το άκρως αναμενόμενο Gotham Knights δε θα κυκλοφορήσει τελικά στα PS4 και Xbox One, αφού η Warner Bros. Games αποφάσισε να εστιάσει τις προσπάθειές της αποκλειστικά στις νέες κονσόλες, PS5 και Xbox Series X|S. Τώρα, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι θα παραλείψει τα συστήματα προηγούμενης γενιάς.

Ο λόγος γίνεται Test Drive Unlimited: Solar Crown, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2022 για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store. Τώρα, η εκδότρια εταιρία Nacon ανακοίνωσε πως ο τίτλος μεταφέρεται για το 2023, μιας και η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσφέρει μια πιο περιποιημένη gaming εμπειρία.

Από την άλλη σχετικά με την απόφαση να ακυρωθούν οι προηγούμενης γενιάς εκδόσεις του racing παιχνιδιού, η εταιρία δήλωσε:

Με στόχο να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις τεχνολογίες που προσφέρουν οι κονσόλες τελευταίας γενιάς και να μεγιστοποιήσουμε τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού, αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε την ανάπτυξη του Test Drive Unlimited Solar Crown για τα PlayStation 4 και Xbox One.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος της cross-gen περιόδου, αφού ολοένα και περισσότερα παιχνίδια αναμένονται αποκλειστικά για τις νέες κονσόλες, αφήνοντας στο παρελθόν τα PS4 και Xbox One, τα οποία πλησιάζουν πλέον σχεδόν τα δέκα χρόνια στην αγορά.