Προλάβετε με λιγότερο από €5 ένα φανταστικό μεσαιωνικό RPG!

Για το PS4 ή το PS5 σας
08 Μαΐου 2024 21:42
Προλάβετε με λιγότερο από €5 ένα φανταστικό μεσαιωνικό RPG!

Μια πολύ καλή προσφορά τρέχει αυτή τη στιγμή στο PlayStation Store, για τους κατόχους PS4 και PS5, που μπορούν να αποκτήσουν ένα φανταστικό RPG με λιγότερο από €5! Ο λόγος γίνεται για το Kingdom Come: Deliverance, ένα story-driven open-world RPG που θα σας μεταφέρει στο μεσαίωνα για μια σκληροπυρηνική περιπέτεια.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 23 Μαΐου και αφορά την απλή έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 που είναι φυσικά συμβατή και με το PS5. Συγκεκριμένα, ο τίτλος πωλείται έναντι €4.49, δηλαδή με έκπτωση 85%.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Kingdom Come: Deliverance έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ η Saber Interactive έχει αναλάβει τη μεταφορά του και στο Nintendo Switch. Το project είχε ξεκινήσει ζητώντας τη βοήθεια του κοινού στο Kickstarter, από όπου και συγκέντρωσε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Εν τέλει, το στούντιο συνεργάστηκε με την Deep Silver για το publishing, ενώ το 2019 εξαγοράστηκε από την Koch Media.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ΄ αυτό, η δράση του μας μεταφέρει στο 1403 και στο Βασίλειο της Βοημίας, γνωστό σήμερα ως Τσεχική Δημοκρατία. Ως παίκτες αναλαμβάνουμε το ρόλο του Henry, ενός κατά τα άλλα κοινού ανθρώπου, σε μια αποστολή εκδίκησης εναντίον εκείνων που σκότωσαν την οικογένειά του.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.