Όλα όσα ανακοίνωσε η 505 Games στο πρώτο gaming σόου της

Νέο υλικό από τρία ενδιαφέροντα projects
17 Μαΐου 2022 18:20
Όλα όσα ανακοίνωσε η 505 Games στο πρώτο gaming σόου της

Πιστή στην υπόσχεσή της, η 505 Games ξεκίνησε από νωρίς την παράδοση των καλοκαιρινών gaming παρουσιάσεων, μεταδίδοντας ζωντανά το πρώτο ψηφιακό σόου στην ιστορία της. Συγκεκριμένα, το 505 Games Spring 2022 Showcase διήρκησε περίπου 30 λεπτά και εστίασε σε τρία επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας, τα οποία θα καταφθάσουν εντός του 2022 ή του 2023.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να διαβάσατε τις επίσημες περιγραφές των εν λόγω τίτλων, να βρείτε τα νέα trailers που δόθηκαν στη δημοσιότητα, καθώς και να δείτε ξανά ολόκληρη την παρουσίαση της 505 Games.

AMONG THE TROLLS

Το Among the Trolls είναι ένα first-person, survival, action-adventure παιχνίδι, όπου ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας παράξενα λαογραφικά μυστήρια των φινλανδικών δασών. Ξεκινήστε μια αναζήτηση για να βρείτε τους παππούδες σας που έχουν εξαφανιστεί στην άγρια φύση και μάθετε πώς να επιβιώνετε σε αυτή.... ανάμεσα στα trolls.

MIASMA CHRONICLES

Από τους δημιουργούς του Mutant Year Zero: Road to Eden, έρχεται μια υπέροχα σχεδιασμένη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσετε. Ξεκινήστε μια αναζήτηση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό χερσότοπο, που καταστρέφεται από μια ισχυρή δύναμη γνωστή ως "Miasma", και ξεκλειδώστε τα σκοτεινά μυστικά που διαλύουν τον κόσμο.

STRAY BLADE

Το Stray Blade είναι ένα Action RPG παιχνίδι, όπου έχετε τον ρόλο ενός τυχοδιώκτη που εξερευνά την αρχαία Κοιλάδα της Acrea, έχοντας ως σύντροφο έναν Xhinnon λύκο, τον Boji. Ανακαλύψτε την ιστορία της ξεχασμένης κοιλάδας και κατακτήστε τις δυνάμεις των τριών Acrean Metals για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σε αυτή τη κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα. Το Stray Blade θα είναι διαθέσιμο το 2023 σε PC Steam, Epic, PS5 και Xbox Series X|S.