Η ομάδα του Metroid Dread ετοιμάζει τώρα ένα third-person action-RPG

Το οποίο θα λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό fantasy setting
01 Δεκεμβρίου 2021 15:10
Η ομάδα του Metroid Dread ετοιμάζει τώρα ένα third-person action-RPG

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης MercurySteam, η οποία ευθύνεται μεταξύ άλλων για το Castlevania: Lords of Shadow και το φετινό Metroid Dread του Nintendo Switch που αγάπησαν παίκτες και κριτικοί, εργάζεται τώρα σε ένα νέο project. Συγκεκριμένα, το στούντιο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα action-RPG με προοπτική τρίτου προσώπου, το οποίο θα λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό fantasy setting.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο έχει κωδική ονομασία Project Iron. Ωστόσο, αυτό περιγράφεται ως ένα ολοκαίνουργιο IP, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε πολλαπλές πλατφόρμες. Για να του δώσει σάρκα και οστά, η MercurySteam συνεργάζεται με την Digital Bros, μητρική εταιρία της 505 Games, η οποία κάνει co-publishing. Για την ανάπτυξη έχουν επενδυθεί αρχικά €27 εκατομμύρια.

Όσον αφορά το Metroid Dread, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς επισήμανε:

Το Metroid: Dread είναι εκτός από ένα καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό Metroid. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή ενός εκ των μακροβιότερων franchises στην ιστορία του μέσου, το οποίο ελπίζουμε να επαναφέρει τη σειρά ξανά στο χάρτη, έτσι όπως της αξίζει. Αν η Nintendo περιποιήθηκε και φρόντισε έτσι το Dread, τότε οι οιωνοί για το Prime 4 είναι πολύ καλοί.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το review πατώντας εδώ.