Η 505 Games ετοιμάζει το πρώτο της ψηφιακό event

Και θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου
12 Μαΐου 2022 18:13
Η 505 Games ετοιμάζει το πρώτο της ψηφιακό event

Η 505 Games, γνωστή εταιρία διανομής σε παιχνίδια όπως τα Control και Assetto Corsa ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για το πρώτο της ψηφιακό event την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η 505 Games ετοιμάζει ένα ψηφιακό showcase στις 17 Μαΐου στις 16:00 ώρα Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερο.

Το μόνο που δημοσίευσε η εταιρία, είναι πως θα δώσει μερικές πληροφορίες σε παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί ήδη, αλλά έχει και “μία ή δύο” εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του σόου. Το σόου αυτό θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, αλλά δεν έγινε γνωστή η διάρκειά του.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρουμε μια μικρή γεύση από το multiplayer mode του Control ή ακόμα και από το sequel του Bloodstained: Ritual of the Night, το οποίο ξέρουμε ότι βρίσκεται και αυτό στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης, ξέρουμε ότι η 505 Games πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή ένα σκοτεινό RPG φαντασίας από την Mercury Steam του Metroid Dread και ίσως δούμε κάτι από αυτό το project στο συγκεκριμένο event.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το event της 505 Games παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: