Το Death Stranding Director’s Cut έρχεται και επίσημα στο PC μέσα στο 2022

Ξανά σε συνεργασία με την 505 Games
05 Ιανουαρίου 2022 08:50
Το Death Stranding Director’s Cut έρχεται και επίσημα στο PC μέσα στο 2022

Στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας CES 2022, η Kojima Productions είχε να κάνει μια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, με αφορμή το επερχόμενο ντεμπούτο των καρτών γραφικών της Intel, το Death Stranding Director’s Cut θα κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές την άνοιξη του 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η PC έκδοση του εμπλουτισμένου πακέτου θα γίνει διαθέσιμη τόσο στο Steam όσο και στο Epic Games Store και θα υποστηρίζει τη νέα XeSS τεχνολογία της Intel που είναι αντίστοιχη του DLSS της Nvidia. Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά την διάθεση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχει αναλάβει η 505 Games.

Για την ιστορία, η  Director's Cut έκδοση περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του βασικού παιχνιδιού, μαζί με ολοκαίνουργιες story αποστολές και νέους εχθρούς. Παράλληλα, αξιοσημείωτες προσθήκες έχουν γίνει στο melee combat του παιχνιδιού, το οποίο έχει πλέον διάφορες νέες κινήσεις. Ομοίως, ο Sam έχει και νέα όπλα και εργαλεία για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, όπως το maser gun και τα mounted machine guns, ο καταπέλτης cargo, το support skeleton και το buddy bot. Επιπροσθέτως, οι παίκτες έχουν και δυο νέες δραστηριότητες για να απασχοληθούν στον ανοιχτό κόσμο, το Firing Range για να δοκιμάζουν τα όπλα τους και το Fragile Circuit που είναι ένα racing mini-game.

Το Death Stranding Director’s Cut είναι ήδη διαθέσιμο στο PS5 και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό στο αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς.