Μάθαμε πότε ακριβώς έρχεται το Apex Legends στα Android και iPhone

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
11 Μαΐου 2022 20:47
Μάθαμε πότε ακριβώς έρχεται το Apex Legends στα Android και iPhone

Όπως σας ενημερώσαμε στις αρχές του μήνα, η EA είχε ανακοινώσει πως το Apex Legends Mobile πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Τώρα, η αντίστροφη μέτρηση για τους λάτρεις του battle royale που θέλουν να έχουν από παντού πρόσβαση στις αρένες του μπορεί να ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, η Electronic Arts και η Respawn Entertainment αποκάλυψαν την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας της mobile εκδοχής του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το Apex Legends Mobile αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου για smartphones και tablets με Android ή iOS/iPadOS λειτουργικό σύστημα. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα έντονο launch trailer, το οποίο προσκαλεί τους παίκτες στην πρώτη σεζόν. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να κάνετε pre-register για το Apex Legends Mobile στο Android πατώντας εδώ, καθώς και στο iOS πατώντας εδώ, λαμβάνοντας μάλιστα και μερικά αποκλειστικά αντικείμενα.

Για την ιστορία, το Apex Legends Mobile αναπτύχθηκε από μια ειδική υποομάδα της Respawn σε συνεργασία με τα Lightspeed & Quantum Studios της Tencent. Πρόκειται για τους ίδιους developers που βρίσκονται πίσω από το απίστευτα επιτυχημένο PUBG Mobile.

Όπως και με το βασικό παιχνίδι, το Apex Legends Mobile θα είναι εντελώς δωρεάν, προσφέροντας ωστόσο in-game αγορές. Πρέπει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα έχει δικά του battle passes, collectables, cosmetics και χαρακτήρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υποστηρίζεται cross-play με την κεντρική έκδοση των κονσολών και του PC.