Το Apex Legends προσθέτει επιτέλους κάτι που ο κόσμος ζητά από την πρώτη μέρα!

Με την 19η σεζόν
27 Οκτωβρίου 2023 18:18
Το Apex Legends προσθέτει επιτέλους κάτι που ο κόσμος ζητά από την πρώτη μέρα!

Από την ξαφνική κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2019, η κοινότητα του Apex Legends πάντα ζητούσε από την EA ένα χαρακτηριστικό: το cross progression. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment σκοπεύει επιτέλους να κάνει την ευχή των παικτών πραγματικότητα, μέσα από την 19η σεζόν του battle royale τίτλου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με την άφιξη της ‘Ignite’ σεζόν, οι παίκτες θα μπορούν επιτέλους να μεταφέρουν την πρόοδο τους μεταξύ των διαφόρων πλατφορμών, πράγμα που σημαίνει πως δε θα είναι αναγκασμένοι να παίζουν σε Xbox, σε PlayStation ή σε PC, αν ξεκίνησαν εκεί το προφίλ τους.

Βέβαια, για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, η Respawn σκοπεύει να ενσωματώσει σταδιακά αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό. Παράλληλα, στο επίσημο FAQ που ανάρτησε η ομάδα αναφέρεται πως οι Legends και τα cosmetics θα είναι προσβάσιμα σε όλες τις πλατφόρμες, ανεξάρτητα από το πού αποκτήθηκαν αρχικά, αλλά "κατά τη συγχώνευση λογαριασμών σε διάφορες πλατφόρμες, στοιχεία του παιχνιδιού όπως τα Apex Coins και τα Crafting Materials θα επηρεαστούν με διάφορους τρόπους".

Πιο συγκεκριμένα, τα Apex Coins από πλατφόρμες όπως το PC, το Xbox και το PlayStation θα ενοποιηθούν σε ένα ενιαίο πορτοφόλι, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες αυτές τις πλατφόρμες. Αντίθετα, τα νομίσματα που αποκτήθηκαν στο Nintendo Switch θα παραμείνουν αποκλειστικά σε αυτή την κονσόλα. Παρ' όλα αυτά, οποιοδήποτε νέο μη-αποκλειστικό περιεχόμενο αγοραστεί στο Switch θα είναι προσβάσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και το αντίστροφο.

Εκτός από αυτή τη σημαντική αλλαγή, η 19η σεζόν θα προσθέσει και μια νέα Legend, που θα ονομάζεται Conduit, θα φέρει τροποποιήσεις στον Storm Point χάρτη, καθώς και διάφορες ακόμη αλλαγές και προσθήκες.